MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça esnafı, Koldaş'la 'devam' dedi
Ekonomi
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:09

Foça esnafı, Koldaş'la 'devam' dedi

Foça ilçesindeki Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda mevcut Başkan Ahmet Koldaş, güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi, Foça Belediyesi Sosyal Tesisinde yapıldı. Mevcut başkan Ahmet Koldaş'ın yanı sıra Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Diker ve işletmeci Sedat Özdemir'de başkanlığa aday oldu. Kongrede divan başkanlığını, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili İbrahim Bayram yaptı. Genel Sekreter Özcan Kılkış da divanda yer aldı.

Adayların konuşmaları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tanıtılmalarının ardından seçimlere geçildi. Sandıklarda toplam 540 üye oy kullandı. 6 oy geçersiz sayıldı. Ahmet Koldaş 236, Recep Diker 156 ve Sedat Özdemir 142 oy aldı. Sonuçların belli olmasından sonra üç aday bir araya gelerek birbirlerini kutladılar ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Seçimi üst üste ikinci kez kazanan Koldaş, son derece demokratik ve saygılı bir seçim yapıldığını, göreve talip olan diğer arkadaşlarını canı gönülden kutladığını belirtti. Kendisine oy veren, vermeyen herkesin başkanı olarak kaldıkları yerden esnafa hizmete devam edeceklerini vurguladı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz