MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça'nın çocuk evinde mezuniyet sevinci
Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2017 Çarşamba 18:14

Foça'nın çocuk evinde mezuniyet sevinci

Foça Belediyesi Çocuk Evi’nde 2016/2017 eğitim yılının tamamlanması dolayısıyla, yılsonu gösterisi ve altı yaş grubunun mezuniyet töreni yapıldı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, ‘‘Atatürk ve Bilim; Sanat’’ teması ‘dans, bale ve dramalar’ eşliğinde sunuldu. Babalarıyla birlikte diplomalarını almak için sahneye gelen Altı yaş grubu öğrencileri, ‘Öğrenci Andını’ gururla söyledi.

Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin Müdiresi Dr. Sara Kefi’ye, eğitim kadrosuna ve personeline teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Çocuk Evimiz 25. Yılını tamamladı. Kuruluşundan bugüne; yüreği Atatürk sevgisiyle dolu, çalışkan ve üretken öğrenciler yetiştirmeye gayret ettik. On üç yıldır Belediye Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Başlangıçtan günümüze emeği geçen Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Eğitim çalışmalarımız devam edecek. Okulumuzun ilk gününden beri; prestijli, kaliteli ve bilimin ışığında, Ulu Önder Atatürk’ün ‘Bütün Ümidim Gençliktedir !’ sözüyle tarif ettiği öğrenciler yetiştirmeyi sürdüreceğiz. Çeyrek asırdır bizlere güvenip, değer veren çok değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Belediye Meclis Üyeleri, küçüklere diplomalarını verdi. Mezuniyet pastası neşeyle kesildi.

Çocuk evi öğrencileri, Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdiresi Dr. Sara Kefi, öğretmenleri Seçkin Doyran, Emre Bilek, Funda Erol Cinbaz, Gülhan Güzen Tutar ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte; Müzik Öğretmeni Oğuzhan Çakırefe’nin yazıp bestelediği ‘Adı neymiş?’ isimli şarkıyı seslendirdi.

Programın finalinde tüm katılımcılar ‘İzmir’in Dağlarında’ marşını coşkuyla söyledi. Fuaye alanında, küçük öğrencilerin ‘Yaratıcı Sanat Etkinlikleri’ kapsamında bir yıl boyunca yaptıkları eserleri sergilendi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz