MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gökçek'ten ağaç katliamı eleştirilerine 'İzmirli' yanıt!
Politika
10 Eylül 2017 Pazar 14:57

Gökçek'ten ağaç katliamı eleştirilerine 'İzmirli' yanıt!

ODTÜ'de yapılan yol projesi sırasında kesilen ağaçlar yüzünden tepki çeken Melih Gökçek eleştirilere sosyal medya hesabından Fuar İzmir projesini örnek göstererek yanıt verdi.

EGEDESONSÖZ- ODTÜ'de yapılan yol projesi sırasında kesilen ağaçlar yüzünden tepki çeken Melih Gökçek eleştirilere sosyal medya hesabından Fuar İzmir projesini örnek göstererek yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ODTÜ'deki yol yapım çalışmaları sırasında kesilen ağaçlar için kendisine yönelen tepkilere Twitter hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar İzmir projesini örnek göstererek yanıt verdi.

Ülke genelinde bir çok CHP'li belediyenin projelerini örnek gösteren Gökçek, CHP'li belediyeleri ağaç katliamı yapmakla suçladı. Gökçek İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Fuar İzmir projesi üzerinden yüklenip Fuar alanında belediyenin bina yapmak için ağaç katliamı yaptığını savundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi: Ağaçlar kesilmedi, taşındı

Melih Gökçek'in sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirmek için örnek gösterdiği Fuar İzmir'deki alan için daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri açıklama yapmış ağaçların kesildiği iddialarını reddedip, ağaçların taşındığı yerleri tek tek belirtmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 BAŞGAN
 11 Eylül 2017 Pazartesi 10:37
YAAW BUNLARIN PARSELLERİ nerede, parsel parsel gösteren yok mu :) ... Bırak bu işleri BAŞGAN sen Angaranın Parsellerinden bahset biraz...
 
 11 Eylül 2017 Pazartesi 09:08
İ.Gökçek denilen zat kendi şehri ankaraya baksın. O yokken avrupa şehri gibiydi, şimdi arabistana geldik sanarsınız. Dünyanın en ucube şehridir ankara. Kendisine baksınlar önce. İzmir, Ankarayı 5e çarpıp 3e böler.
 misafir
 11 Eylül 2017 Pazartesi 02:03
Anlaşıldı, İzmir Atatürk, Cumhuriyet dedikçe sizler kabus görüyorsunuz :) Hele bugün Göztepe'nin galibiyeti de fena koymuştur sizlere, en iyisi çaktırmadan için bu gece :)
 izmirli
 11 Eylül 2017 Pazartesi 01:53
izmirli olarak 5 gündür ankaradayım. izmir in köylüğünden utandım. melih başkanı tebrik ediyorum. darısı aziz başkana artık.
 emre
 11 Eylül 2017 Pazartesi 00:24
başkanlıgı boyunca kapı yapmak ve robot heykel dikmekten başka bişi yapmayan bu adam ankara nın başına gelmiş en buyuk felakettır..fuar alanındaki ağaçlar taşınmıştır..bilgizlik cahillik diz boyu yazık
 bir bilen
 10 Eylül 2017 Pazar 23:41
sayın gökcek izmire gel sana o ağacları tek tek gösterelim.hepsi canlı kanlı dikildikleri yeni yerlerinde izmirin havasını temizliyorlar.
 Medyatik
 10 Eylül 2017 Pazar 23:30
Tekrar aday yapılmayacaklar listesinin ilk sırasında olduğunu öğrenmiş galiba, bu kadar gereksiz medyatik olmak insanda metal yorgunluğu yapar.
 girit
 10 Eylül 2017 Pazar 23:29
orası 4 te 3 makilik 4 te 1 lik alanda ki ağaçları başka yere taşındı
 Şirinyerli
 10 Eylül 2017 Pazar 23:14
CHP li başkanlar kadar başına taş düşsün.Git kendi işine bak.Yıllardır Ankarada ne yaptın.İzmir le uğraşmayı bırak Sayın Gökçek
 DELEGE
 10 Eylül 2017 Pazar 22:23
sana ne izmir den. sen bulunduğun şehre önem ver.böyle yazarak ve yaparak patiye zarar veriyosun,yeter artık,bi sus...!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz