MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de en golcü yerli Yasin
Spor
13 Kasım 2018 Salı 14:21

Göztepe'de en golcü yerli Yasin

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a deplasmanda 2-1 kaybederek milli araya üzgün giren Göztepe'de Yasin Öztekin son 1.5 sezonun en golcü yerli oyuncusu oldu.

Sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen deneyimli kanat oyuncusu attığı 7 golle iyi bir performans sergilerken, geçen sezon 5 kez fileleri sarsan Tayfur'u geride bıraktı. İlk kez 2-0 kazanılan Kayserispor müsabakasında siftah yapan 31 yaşındaki Yasin, Trabzonspor (2), Atiker Konyaspor, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Erzurumspor karşılaşmalarını boş geçmedi.

Aynı zamanda Kayserispor ve Konyaspor maçlarında asist de yapan Yasin, 12 maçta toplam 1005 dakika süre aldı. Yasin'in ardından Alpaslan 2 golle en skorer yerli isim oldu. Halil Akbunar da 1-0 kazanılan Fenerbahçe mücadelesinde ağları sarsmıştı. Göztepe'nin Play-Off'tan Süper Lig'e yükseldiği 2016-2017 sezonunda ise yerli golcü Umut Nayir 29 maçta 13 gol atmayı başarmıştı. Şu an Bursaspor forması giyen Umut, Türkiye Kupası'nda da 5 kez gol sevinci yaşamıştı. Ligde 18 puanla 8. sırada yer alan Göztepe, milli aranın ardından lider Medipol Başakşehir'i konuk edecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz