MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe kapalı gişe oynayacak
Spor
13 Eylül 2017 Çarşamba 16:55

Göztepe kapalı gişe oynayacak

Geçen sezondan sarkan cezası yüzünden 14 yıl sonra çıktığı Süper Lig'deki ilk iki maçında seyirci desteğinden yoksun kalan Göztepe, pazar günü taraftarıyla ilk kez buluşacağı Gençlerbirliği karşılaşmasını kapalı gişe oynayacak.

Kapasitesi yeni yapılan portatif kale arkası tribünle 6000'den 9705'e çıkarılan Bornova Stadı'nda maraton tribünü kombineleri tükenirken, yarın kale arkası biletleri 15, numaralı tribün 100, VIP tribünü ise 200 TL'den satışa çıkarılacak. Passolig'in internet sitesinden satılacak biletlerin kısa sürede tükenmesi bekleniyor. Son 2 maçını kazanıp 4 haftada 7 puana ulaşan sarı kırmızılı ekibin taraftarları, pazar günü Bornova Stadı'nda tribün şov yapmaya hazırlanıyor.

Sakatlıkları süren Emre Can ve Ömer Şişmanoğlu dışında eksiği bulunmayan Göztepe'de altyapıdan yetişen 18 yaşındaki Gökay Eser de profesyonel yapıldı. Sezon başında A takımla hazırlık kamplarına katılan futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı. Gökay, profesyonel kategoride sarı kırmızılı formayı giymek için çok çalışacağını söyledi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sezarın hakkı sezara
 14 Eylül 2017 Perşembe 04:47
deplasman da bile full kapasite oynayan takıma 20bin stad layık görüldü. Bursanın 43bin lik stadı var. şehir takımı olmasına ragmen son maçta 20bin kişiye oynadı. konya da ölye diğer şehirler de öyle. yapılacak stadımızın yeri güzel fakat stad kapsitesi mimari oynamalar ile biraz daha arttırılabilirdi.
 Şirinyerli
 13 Eylül 2017 Çarşamba 17:15
Göz Göze başarılar....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz