MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe’nin salondaki adresi de Bornova
Spor
23 Kasım 2017 Perşembe 17:14

Göztepe’nin salondaki adresi de Bornova

Bornova Belediyesi’nin kente kazandırdığı spor tesisleri üst liglerin yanı sıra Avrupa Kupası maçlarına da ev sahipliği yapıyor. Tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde çıkan Göztepe Erkek Hentbol Takımı, Challenge Kupası maçlarını da aynı salonda oynayacak

Göztepe, Erkekler Hentbol Challenge Kupası 3. turunda Yunanistan temsilcisi PAOK'la Bornova’da karşılacak. Kupaya, direkt 3. turdan katılan Göztepe, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ndeki ilk maçını 24 Kasım Cuma günü saat 20.00'de oynayacak. İki ekip, yaptıkları anlaşma gereği rövanş müsabakasını da aynı salonda, yine Bornova’da oynayacak. 26 Kasım Pazar günkü karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

2016’DA DA BORNOVA’YI TERCİH ETMİŞTİ
Hentbolde en kritik maçları için Bornova’yı tercih eden Göztepe, tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına da 20 Kasım 2016 tarihinde Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde çıkmış, aynı kupada Hollanda’nın JMS Hurry-Up takımını ağırlamıştı.  Sarı-kırmızılılar, 19 Ocak 2016 tarihinde, hentbolde seyirci rekorunun kırıldığı Beşiktaş karşılaşmasını da aynı salonda oynamıştı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki Bornova Beckerspor ile Erkekler Basketbol 2. Ligi’ndeki Bornova Belediyespor da maçlarını Atatürk Spor Salonu’nda oynuyor.

BAŞKAN ATİLA’DAN GÖZTEPE’YE DESTEK ÇAĞRISI
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm İzmirlileri bu önemli karşılaşmalarda Göztepe’ye destek olmaya davet etti. Başkan Atila, kente kazandırdıkları tesislerin böylesi önemli maçlara ve organizasyonlara ev sahipliği yapmasının Bornovalılar adına gurur verici olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz