MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Günlerdir aranıyordu: İzmir'de bulundu!
Güncel
17 Eylül 2019 Salı 17:47

Günlerdir aranıyordu: İzmir'de bulundu!

Annesinin ve teyzesinin günlerdir aradığı 19 yaşındaki Yaren Gaytan İzmir'de ortaya çıktı. Gaytan, canlı yayına bağlanarak annesi ve teyzesiyle yüzleşti.

Kocaeli İzmitli Yaren Gaytan'ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 19 yaşındaki Yaren Gaytan, 14 Eylül Cumartesi günü ruhsatının da kendine ait olduğu 41 plakalı araçla evden çıktı. Yaren'den o günden sonra hiç haber alınamadı. Ancak programda sıcak bir gelişme yaşandı. Kaybolduğu söylenen Yaren, İzmir'de ortaya çıktı.

ARABAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI
Sibel Kaytan 14 Eylül Cumartesi evinden çıkan ve bir daha haber alamadığı kızı Yaren Kaytan'ı bulmak için kız kardeşi Esma Kaytan'la Müge Anlı'nın programına başvurdu. Anne Kaytan, kızının üzerine kayıtlı arabayı da alıp kayıplara karıştığını söyledi.

ANNESİNİ VE TEYZESİNİ SUÇLADI
Heyecanın dorukta olduğu programın ortalarına doğru sürpriz bir gelişme yaşandı. Kaybolduğu iddia edilen Yaren Gaytan, calı yayına bağlandı. Gaytan, beni onlar büyütmedi dediği annesi ve teyzesi ile ilgili çarpıcı suçlamalarda bulundu. Gaytan, annesinin ve teyzesinin kendisini aramadıklarını, kaçırdığı arabayı aradıklarını söyledi.

"ARABAYI OTOGARA BIRAKTIM"
Yaren Gaytan kaçtığı arabayı AfyonKarahisar otogarına bıraktığını ve kendisinin İzmir'de olduğunu söyledi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz