MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakaret soruşturması genişliyor: İzmir’de belediye başkanı dahil 5 kişiye suç duyurusu!
Politika
27 Mayıs 2020 Çarşamba 13:54

Hakaret soruşturması genişliyor: İzmir’de belediye başkanı dahil 5 kişiye suç duyurusu!

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partili Karabağlar Belediye Meclis üyesi Dila Koyurga’nın ardından bazı isimlerin geçmişte sosyal medya hesapları üzerinde yaptıkları paylaşımlar için harekete geçildi. Aralarından Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da olduğu 5 kişi hakkında suç duyurusu yapılacağı belirtildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de son günlerde sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerinden yürütülen polemiklerin arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde camilerden yapılan müzik yayını ile ilgili olarak gözaltına alınan CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in tutuklanmasının ardından dün 7 yıl önce yaptığı paylaşımlar gündeme getirilen Karabağlar Belediye Meclis üyesi Dila Koyurga hedef tahtasına oturtulmuştu.

Diğer yandan paylaşımlar ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde yapılan suç duyurusunun kapsamının genişletildiği açıklandı. Erdoğan’ın avukatı Mustafa Doğan İnal tarafından yapılan açıklamada Doyurga’nın yanı sıra Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül, İl Yönetim Kurulu üyesi Volkan Gürboğa ve CHP üyesi Caner Gül'ün  paylaşımları hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

İnal sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında “Sadece bugün İzmir'den CHP'nin iki il yoneticisi, meclis üyesi, belediye başkanı, il gençlik kollarından 5 kişiye galiz küfür ve hakaretleri için suç duyurusu yapıldı. Bu şunu gösteriyor; sayın cumhurbaşkanımıza küfretmek partinin örtülü politikası” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bucalı
 28 Mayıs 2020 Perşembe 11:55
Korku isimli yorumcu senin gibiler bu ülkenin dışında hakaret ettiklerinde basına geleceğini bilir.benim kimseden korkum yok..
 bucalı
 28 Mayıs 2020 Perşembe 11:52
Öncelikle isimsiz yorumcu bu hakaretler avrupa amerika gibi ülkelerde olsa cezanın ne olduğunu bilirsin.bende senin değer verdiklerine 13 yaşındaki çocuklara küfür hakaret yazdırsam nasıl olur acaba mantıklı olun...
 
 28 Mayıs 2020 Perşembe 08:45
Bucalı bırak bu tehditleri, gel beraber gidelim o bahsettiğin ülkelere. Var mısın klavye delikanlısı?
 Gaziemir
 28 Mayıs 2020 Perşembe 02:33
Halil Arda sosyal medya paylaşımında ismi dahi geçmeden kendisini işaret ettiği gerekçesiyle kaç yıllık personeliİ iştem çıkarmıştı.
 Baba Muhalefet
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 20:30
"Önce komünistleri götürdüler, sesimi çıkarmadım. Sonra sosyal demokratları götürdüler, sesimi çıkarmadım. Ardından sendikacılar için geldiler, sesimi çıkarmadım. Daha sonra Yahudiler için geldiler, sesimi çıkarmadım.En sonunda benim için geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı." [Emil Gustav Friedrich Martin Niemöller (1892-1984), Alman ilahiyatçı]
 altan koralttan
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 19:51
küfürü 18 yaşından küçük diye normalleştirenler sanal alemde sülalesine sinkaf edilince hoşlanıyorlar kesin..
 korku
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 18:38
13 yaşındaki çocuğun paylaşımını 7 yıl sonra gündeme getirenler insanlıktan nasibini almış olabilir mi? Bucalı trol, sözünü ettiğin ülkelere gitmek için ne bekliyorsun? Kirletmezsin en azından bu memleketi! Kurtuluşunuz yok, gidicisiniz!
 bucalı
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 18:08
İnsanların değer verdikleri kişilere kim olursa olsun hakaret küfür gibi şeyleri yazmaya hakkı yoktur.o zaman bu hakkı kendinde buluyorsa hertürlü cezaya katlanmak zorundadır...
 Eski Defterler
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 16:05
Hazır eski defterler açılmışken; kim, ne tweet atmış bir suç duyurusu da CHP açsın. Kimler FETÖ güzellemesi yapmış bir ortaya çıksın. Var mısınız?
 
 27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:49
Ne oldu? Zamanında 13 yaşında olan bir çocuktan mı korktun? Mağdur musun yine?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz