MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hangi meclis üyesi Koronavirüs’e yakalandı?
Güncel
28 Mart 2020 Cumartesi 19:09

Hangi meclis üyesi Koronavirüs’e yakalandı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Fırat Eroğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

EGEDESONSÖZ-  Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler artmaya devam ederken salgına yakalanan kişi sayısı da yükseliyor. Sağlık Bakanlığı’nın illerde valilikler ve sağlık müdürlükleri aracılığıyla yürüttükleri çalışmalar ise devam ediyor.

Yaşlı nüfusu Türkiye’deki illere göre yüksek olan İzmir risk gurubunda bulunurken Sağlık Bakanlığı, kent genelinde vakaların tespit edilmesi için üç adet hastane belirlemişti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’nde salgına yakalananların yataklı tedavisinin yapılacağı açıklanmıştı. Sağlık Müdürlüğü ilk olarak Türkan Özilhan Hastanesi’nin yatak kapasitesini kullanma kararı almıştı.

İzmir’de koronavirüs salgınına İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu da yakalandı. Rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvuran Eroğlu’nun test sonuçları pozitif çıktı. Hastanede karantinaya alınan Eroğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenilirken son yaptığı yurt dışı ziyaretleri, partideki son görüştüğü isimler ve sosyal yaşamı mercek altına alındı. Meclis Üyesi Eroğlu’nun yaşının genç olması ve yoğun tedavi uygulanması nedeniyle vakanın iyileşmesinde olumlu sonuçlar alındığı da belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakan Erdemir
 29 Mart 2020 Pazar 04:38
Ak-parti izmir BÜYÜKŞEHİR belediyesi Karabağlar belediyesi Meçlis üyesi sayın fırat Eroğlu , Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz