MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hastanede öldürülen doktor sonsuzluğa uğurlandı
Güncel
30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:14

Hastanede öldürülen doktor sonsuzluğa uğurlandı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren doktor Kamil Furtun için hastane bahçesinde tören düzenlendi.
Samsun'da, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun için tören düzenlendi.
 
Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Samsun Tabip Odası Başkanı Fatih Özkan, Samsun'da bir hafta önce doktorlara uygulanan şiddetle ilgili açıklama yaptıklarını, bir hafta sonra böyle menfur saldırının gerçekleştiğini belirterek, bir hafta sonra neyle karşılaşacaklarını bilmediklerini söyledi.
 
Hastane Başhekimi Tamer Kutlu ise gözyaşlarını tutamayarak, "Ağabeyimizi kaybettik. Ondan çok şey öğrendik. Çok şey daha öğrenecektik. Çok büyük bir kayıp" ifadesini kullandı.
 
Furtun'un herkes tarafından özellikle de hastaları tarafından çok sevilen biri olduğunu dile getiren Kutlu, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.
 
Tören sırasında doktor Furtun'un annesi Gönül Furtun ile 12 yaşındaki oğlu Taylan Furtun gözyaşlarını tutamadı. Eşi Funda Furtun ise "Ağlamayacağım dik duracağız" dedi.
 
Duaların edilmesi ve helallik alınmasının ardından Furtun'un cenazesi meslektaşlarının omzunda alkışlar eşliğinde cenaze aracına konuldu.
 
Törene, Furtun'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Şencan, Türkiye Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Alev Yücel, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dursun Mehmet Mehel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
 
OLAY
Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi doktorlarından Opr. Dr. Kamil Furtun, hastanede, henüz belirlenemeyen nedenle İsmail K'nın silahlı saldırısına uğramış, göğsünden yaralanan Furtun, aynı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olay yerinden kaçan İsmail K, bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz