MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hastanede yangın! Hastalar tahliye ediliyor
Ege
10 Eylül 2017 Pazar 22:02

Hastanede yangın! Hastalar tahliye ediliyor

Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle hastalar tahliye ediliyor.

Aydın'daki Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinin ameliyathane kısmında çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin ameliyathane kısmında yangın çıktığı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede söndürüldü.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ameliyathanede kesintisiz güç kaynakları olduğunu belirterek, "Elektrikler kesilse bile ameliyatın kesintisini önleyecek ve saniyesinde devreye giren bir cihaz. Bu cihazın bakımını yapan bir şahıs orada yaparken çok küçük bir patlamaya sebep oluyor ve cihaz yanıyor. Çocuk da kendi çıkardığı yangını kendisi söndürüyor. Herhangi bir sıkıntı yok. İçerideki plastiklerin yanmasından kaynaklı bir koku oluyor. Onun kokusu yüzünden acilde bulunan 3-5 hasta dışarıya çıkartılıyor, dumandan etkilenmesinler diye. Daha sonra her şey normale döndü sıkıntı yok." diye konuştu. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz