MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HichConcept kapılarını Alsancak’ta açtı
Ekonomi
18 Kasım 2019 Pazartesi 12:43

HichConcept kapılarını Alsancak’ta açtı

“Kalplerimiz Bir” yardım gecelerinin düzenlenmesine öncülük yapan Ferah Sancak’ın kurduğu HichConcept’in Alsancak mağazası açıldı.

“Yoktan var olmak, azdan çok olmak” mottosuyla yolla çıkan HichConcept, haftasonudüzenlenen davetle açıldı.

Alsancak’ta düzenlenen davete iş dünyasının yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Konukoğlu, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak,ünlü modacı Ertan Kayıtken ve çok sayıda davetli katıldı. Sosyal medyada Gardırop Gurusu olarak tanınan Hande Can da davete katılanlar arasında yer aldı.

ZAMANSIZ STİL
Türkiye’nin önemli tasarımcılarını bir araya getiren HichConcept, zamansız stilleriyle geçmişten bugüne, bugünden de geleceğe taşınacak özel ürünlere ev sahipliği yapıyor.  Modaya yön veren stillerin bir karması olan Alsancak’taki HichConcept mağazası Mimar Sinan Kuran’ın imzasını taşıyor. İki katlı HichStore’de tasarımlar, markanın adına yakışır bir sadelik ve şıklıkla sergileniyor.  Sanatın modayla buluştuğu mermer sehpalar ve pirinç askı boruları gibi sergileme elemanları HichMarkası’nın zamansız stilini mağazanın bütününe yayıyor.

KURUCUSU FERAH SANCAK
İzmir’deki önemli markaların sponsorluğuyla “Kalplerimiz Bir” yardım gecelerinin düzenlenmesini sağlayan Ferah Sancak tarafından kurulan HichConcept, hautecouture kıyafetleri, aksesuarları, ev tekstil ürünleri ve özel tasarım mücevherleri alıcıların beğenisine sunuyor.

HichConcept Kurucusu Ferah Sancak, mağaza hakkında bilgi verdi. Sancak, tasarım ve özel ürünleriyle HichConcept’te yer alan ünlü isimlere ve markaların kurucularına teşekkür etti.

ÜNLÜ TASARIMCILAR VE MARKALAR
Ferah Sancak’ın tasarımlarını yaptığı altın ve pırlanta takıların yanı sıra ünlü isimlerin tasarımları HichConcept’te yer alacak. HichConcept için ünlü modacı Ertan Kayıtken,“Ertan Kayıtken ForHich” isimli özel bir koleksiyon hazırladı. Siren Ertan’ın zarif çizgilerinin günlük stile yanması Siren Ertan İstanbul çanta koleksiyonu ve elegan tarzını kendi markasına yansıtan Ebru Akel Sancak’ın Akel’sby Ebru Akel ürünleri de HichConcept’in müşterilerine sunduğu tasarımlar arasında.İlhamını Gaziantep’in geleneksel kumaşı kutnudan alan Kutnia tasarımları da HichConcept’te yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra birçok ünlü tasarımcının eserleri ve koleksiyonu HichConcept’te müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz