MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hitler'in kayıp yeğeni ortaya çıktı: Göbek adı Adolf!
Dünyadan
8 Ekim 2018 Pazartesi 08:45

Hitler'in kayıp yeğeni ortaya çıktı: Göbek adı Adolf!

Almanya'nın çok okunan gazetelerinden Bild, Alman diktatör Adolf Hitler'in son akrabalarına ulaştı. ABD'nin New York kentinde yaşayan Nazi diktatörün büyük büyük amcası olduğu Alexander Stuart-Houston açıklamalarda bulundu.

Nazi diktatör Adolf Hitler’in kayıp akrabaları ortaya çıktı… Almanya’nın çok okunan gazetelerinden Bild, New York’a gitti ve Hitler soyunun hayattaki en yaşlı erkek üyesiyle konuştu. Bild muhabiri, Alexander Stuart-Houston isimli adamı new York’taki Long Island’daki evinde ziyaret etti. Nazi liderinin iki nesil arayla yeğeni olan Alexander Stuart Houston yaşamını anlattı.

68 yaşında olan Houston, yıllardır bu sırla yaşadığını ve iki kardeşi olduğunu söyledi. Brian ve Louis isimli erkek kardeşlerinin de New York’ta yaşadığını söyleyen Alexander emekli olduğunu söyledi. Alexander, göbek adının Adolf olduğunu söylerken, “Dünyada en sevmediğim insan olarak Donald Trump’ı gösterebilirim. Kesinlikle benim favorim değil. Bazı şeyleri iyi ama yaklaşımı beni rahatsız ediyor. Ben yalancılardan hoşlanmam” dedi.

Merkel hakkında ise, “İyi bir kadın. Zeki ve akıllı olduğu görülüyor” dedi. Alexander, Hitler’le akrabalığını, “Babam William Patrick Hitler, Adolf Hitler’in yeğeniydi. William’ın babası Alois Hitler, Adolf’un üvey kardeşiydi ve Dublin’de tanıştığı Brigid Dowling ile evlendi” dedi.

Alexander, 20.000 nüfuslu ufak bir kasabada, müstakil bir evde yaşadığını söyledi. (Sözcü)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz