MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'den CHP'ye 80 kişilik katılım: Parti rozetini Mutlu taktı
Politika
28 Mart 2024 Perşembe 12:22

İYİ Parti'den CHP'ye 80 kişilik katılım: Parti rozetini Mutlu taktı

Önceki seçimlerde İzmir'de milletvekili aday adayı olan İYİ Partili Gökhan Uysal ve beraberinde 80 kişi partilerinden istifa ederek CHP'ye geçti. CHP çatısı altına giren Uysal'a parti rozetini CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu taktı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala İzmir siyasetinde dikkat çeken bir istifa süreci yaşandı. Önceki seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olan Gökhan Uysal ve beraberindeki 80 kişi, partilerinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti. İYİ Parti'den istifa ederek CHP çatısı altına giren yeni üyeleri temsilen Gökhan Uysal'a parti rozetini Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu taktı.

Mutlu'nun Emir Sultan Mahalle'sinde vatandaşlarla buluştuğu programa katılan Uysal, "Bundan sonra Atamızın yuvasındayız, mavi gözlerin kurbanı olacağız" sözleriyle duygularını aktardı. Mutlu ise demokrasi mücadelesine CHP çatısı altında destek verecek olmasından dolayı Uysal'ı tebrik etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Secmen
 29 Mart 2024 Cuma 18:17
Mavi gözlere kurban olmak yeni mi akıllarına gelmişPartililer yükünü çeksin onlar son anda gelip tebrikleri kabul etsinler..Hem kendi partilerineihanet etmiş olmuyor mu bu kişiler...
 Rüzgâr gülü
 28 Mart 2024 Perşembe 21:57
Parti değiştirenler çıkarsız hiçbir şey yapmaz ...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz