MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Ulupınar: Genel Başkanımız Akşener, İzmir’i mercek altına aldı!
Politika
20 Şubat 2018 Salı 20:09

İYİ Partili Ulupınar: Genel Başkanımız Akşener, İzmir’i mercek altına aldı!

İzmir İl Başkanı Ulupınar, Genel Başkan Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşen programdan çok memnun kaldığını söylerken, “İzmir’e çok ama çok ciddi bir ilgisi var. İzmir ile ilgili her şeyi takip ediyor. Kendisi İzmir’i mercek altına almış durumda” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat’ta İzmir’de gerçekleştirdiği bir günlük program hakkında değerlendirmede bulundu.

İl Başkanı Ulupınar ayrıca ilerleyen dönemde bir paket program hazırlayacaklarını ve Lider Akşener’i bu kez 2-3 gün kentte ağırlayacaklarını söyledi.

Ulupınar, “Biz bu programı tüm teşkilat olarak hazırladık. Hepsine teşekkür ediyorum. Çok çalıştılar. Genel başkan çok memnun ayrıldı” dedi.

AKŞENER İZMİR’İ MERCEK ALTINA ALDI!
Ulupınar, “Sayın Genel Başkanımız Akşener’in İzmir’e çok ama çok ciddi bir ilgisi var. İzmir ile ilgili her şeyi takip ediyor. Herhangi bir gelişmede hemen arıyor, soruyor. Verdiği tüm mesajlar can alıcıydı. İzmir’i çok tanıyor. Kendisi İzmir’i mercek altına almış durumda” açıklamasında bulundu.  

BİZ İZMİR’E MESAJ VERDİK, İZMİR DE BİZE MESAJINI VERDİ
‘İzmir’de hava fişeği patlattık’ diyen Ulupınar, “Bizim için İzmir önemli. Biz İzmir’e istediğimiz mesajı verdik. İzmirli de bize mesajını verdi, sağ olsunlar. Miting gibi bir açılış oldu. 20 bin kişiye yakın insan vardı. Yerimizin şekilsizliği itibarıyla gelen giden o kadar fazla insan geri gitmiş. Ben göremedim, anlatılanlardan söylüyorum. Bir o kadar insan geri dönmüş. Bundan sonrası hem İzmir hem Türkiye için hayırlısı olacaktır. Bundan sonra iktidara alternatif bir siyasi parti mesajını İzmir hem aldı hem verdi” dedi.

KONGREYE ÇAĞIRMAYA KIYAMADIM, ÇOK YOĞUN AMA BU KEZ 2-3 GÜNLÜK PROGRAM YAPACAĞIZ
Ulupınar, Akşener’i Mart ayında gerçekleşecek il kongresine yoğunluktan dolayı çağıramadığını söylerken, “Genel başkanımız şimdi çok yoğun. İl binası açılışlarına gidiyor. İzmir il kongresine gelin diyemedim. Kıyamadım. O kadar dolu ve yoğun ki. Ama ilerleyen dönemde bir günlük değil bu sefer 2-3 günlük bir paket program yapacağız inşallah” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz