MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZBETON Genel Müdürü Sezer'den duygusal veda
Güncel
11 Haziran 2019 Salı 15:47

İZBETON Genel Müdürü Sezer'den duygusal veda

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketi İZBETON A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Sezer 19 yıllık görevine veda etti. Sezer, “Samimiyetle çalışıp ürettiğinizde başarılamayacak hiçbir işin, aşılamayacak hiç bir engelin olmadığını cümle aleme ispat ettik” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Sezer 2000 yılında üretim şefliği ile başlayan ve 2011 yılı itibariyle Genel Müdürlük görevini yaptığı şirkete veda etti. İZBETON A.Ş’nin Genel Müdürlüğü’nde yapılan törene çok sayıda mesai arkadaşı katıldı.

Kendisi için yapılan törende konuşan Sezer şunları söyledi:
“Omuz omuza çalıştığım; yaşamımın en onurlu yıllarına tanıklık eden değerli mesai arkadaşlarım, yoldaşlarım, 19 sene önce İZBETON’da 2000 yılında üretim şefliği ile başlayıp 2011 yılından itibaren Genel Müdürlük görevini üstlendiğim İZBETON yolculuğumda artık veda zamanı geldi. 3 ay önce almış olduğum ayrılma kararım, bugün itibariyle resmiyet kazanmış durumda... Ve şimdi benim için en zor olanı; İzmirli hemşehrilerimize gururla hizmet ettiğim siz sevgili çalışma arkadaşlarımızla vedalaşma anını yaşıyorum. Özverili çalışmalarımızın, emeklerimizin, başarılarımızın her anında birlikteydik. Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Bugün İZBETON, Ege Bölgesi’nin (kamu ve özel sektör dahil) en büyük 100 sanayi kuruluşu listesi içinde 18. Sırada yer alan 2018 yılında 19 basamak birden yükselip “en iyi ikinci performansı” sergileyebilmişse, bu başarıda hepimizin emeği, alın teri vardır. Üstlendiğimiz büyük sorumluluğun hakkını verebilmek için, çoğu zaman insanüstü bir tempoyla geceli-gündüzlü çalıştık. Kendimiz için değil kentimiz için çabaladık durduk. Hep bir aile gibiydik. Katılımcı bir yönetim tarzıyla çalışmaya; koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir anlayışla yürümeye özen gösterdik. Samimiyetle çalışıp ürettiğinizde başarılamayacak hiçbir işin, aşılamayacak hiç bir engelin olmadığını cümle aleme ispat ettik. Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun büyük desteğiyle, teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ettik. Asfaltta rekor rakamlara ulaşırken, yeni yatırımlarla verimliliği artırdık. Yaşadıklarımızdan ders çıkararak ileri, hep daha ileri gittik. Siz değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte, İzmir'in aydınlık geleceği için çok önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Görevim sürecinde bana desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz. Varlığınızla bana her zaman güç verdiniz. Hepinize tek tek sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu makamlar, bu koltuklar halkındır ve biz onlara hizmetle mükellefiz. Görevim boyunca bunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım. Halkımızın hizmetkarı olurken en büyük kaygım, onlara karşı hata yapmaktı. Sizlerin desteğiyle, görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Ve şimdi bu hizmet bayrağını büyük bir huzurla devretmenin onurunu, mutluluğunu yaşıyorum. Aziz Başkanımın bize tuttuğu ışık, verdiği güç ve destekle İzbeton’u bugünlere taşıdık. Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık! Sizlerden son dileğim, üzerine titrediğimiz şirketimiz İZBETON’u ve dolayısıyla Belediyemizi korumanız, daha da büyütebilmek için Tunç Soyer Başkanımızın önderliğinde, birlik beraberlik içinde çalışmaya devam etmenizdir. Hoşçakalın! Hakkınızı helal edin! Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım…”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz