MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZDENİZ’de sürpriz karar: O isim istifa etti!
Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2017 Perşembe 12:44

İZDENİZ’de sürpriz karar: O isim istifa etti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait İZDENİZ A.Ş.’de 6 yıldır Genel Müdürlük görevini yapan Salih Arslan istifa etti.

Ender ALDANMAZ / EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’na bağlı İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürü Salih Arslan istifa etti. Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı görevindeyken 6 yıl önce kurmay albay rütbesinden ayrılarak İZDENİZ’e genel müdür olan Arslan, görevi bıraktı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na istifasını sundu.

Egedesonsöz’e konuşan Arslan, “Uzun süredir sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle bu görevi başarılı biçimde yürütüyorduk. İZDENİZ, geçen zaman zarfında iyi noktalara geldi. Hem arabalı hem de yolcu vapurlarımız İzmir’e hizmet ediyor. Yeni gemilerimiz dünya standartlarında faaliyet gösteriyor. Yolcu memnuniyetimiz yüzde 90’lara ulaştı. Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz.

Görevi bırakmamın nedeni şahsidir. Ben uzun yol kaptanıyım. Amerika’da 2 çocuğum eğitim görüyor. Ekonomik olarak bana ihtiyaçları var. Bu görevimden ayrıldıktan sonra uzun yol kaptanı olarak gemilerde çalışacağım” dedi.

Arslan, başta Kocaoğlu olmak üzere belediye bürokratlarına çalışmaları sırasında verdiği katkılar nedeniyle teşekkür etti. Öte yandan şirkette henüz bir genel müdür ataması gerçekleştirilmezken İZDENİZ Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ise İZFAŞ Genel Müdür vekili ve murahhas üyesi olan Gül Şener yürütüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ümit bey
 28 Eylül 2017 Perşembe 20:54
ümit kaptan siz iz deniz bir hiç sırasıyla gokhan atılgan fatma erdoğdu ve mustafa ercan ... hadi hayirlisi
 x man
 28 Eylül 2017 Perşembe 20:47
izdenizi yürüten sn operasyon müdürümüz ümit yilmaz di o istifa edince mecburen salih aslan da istifasını sunacakti o su masa sunduracalardi.. çünkü ümit kaptan siz salih aslan bir hicti .. ümit kaptan siz iz denizde daha çok yaprak dökümü olur çünkü geride kalan yönetimin de il denizcilikten denizin D sin anlamayan grup sırasıyla yazayım fatma hanım sözde personel müdürü 300 kişilik şirkette 3 personel ismini sayamaz mustafa ercan idari işler md onun idaresinde tam 24 kişinin isine son verildi nasıl i dareyse işçiyi kazanmadan işi kazanamayacağını bilmeyen bi yönetim işçiyi tek kazanan ümit kaptan di oda gidince izdenizi vay haline
 Hayırlısı olsun
 18 Ağustos 2017 Cuma 09:40
İstemiş istifa etmiş Salih Aslan yoku açık olsun. Şimdi kim gelecek nasıl devam edecek ona bakmak lazım. İzdeniz izmirin incisi. Biz halk olaraktan daha çok parlamasını istiyoruz.
 Sanane
 18 Ağustos 2017 Cuma 09:37
Adam istemiş istifa etmiş, sizene kardeşim. Her şeye bi siyaset bi fitne sokçaksınız illa.
 Karaduman ailesi
 18 Ağustos 2017 Cuma 01:30
Salih beyciğim yeni verdiğiniz kararınız hayırlı olsun yolunuz bahtınız açık olsun
 Denizcilikten anlamayan bir vatandaş.
 17 Ağustos 2017 Perşembe 23:19
2012 yılında Ulaşım Dairesi Başkanlığı nezdinde yapılan toplantıda adı geçen her iki isim ile bir kaç diğer isimler dahil ,her ne sebepdense gerek yapım maliyeti ve gerekse işletme maliyeti bakımından ekonomik olmayan bu gemilerin inşaa ettirilmesine ;Eski uzman kişilerin ekonomik olan 13 gemi maliyetindeki (Yaptırılan her bir gemi karşılığı kazandırılacak olan 3 gemiye bir gemi)proje önerilerini anlaşılamayan sebeplerden dolayı Sn.B.Şehir Belediye yetkililerini de ikna ederek İzmirlileri İmbat rüzgarından mahrum bırakan ve adeta kibrit kutusu misali olan bu gemileri İzmirlilere çok yüksek maliyetlerle kazandırmışlardır.Bunun hesabını da Zeliha Gül ŞENER hamfendi dahil tek tek vermeliler diye düşünüyorum.
 Bilgi
 17 Ağustos 2017 Perşembe 21:24
15 senedir çalışan operasyon müdürü de 2 hafta once aynı şekilde istifa etti....
 Kapitano
 17 Ağustos 2017 Perşembe 20:52
İzdeniz grevi sonrası öncelikle operasyon müdürü Ümit Yılmaz''ın istifası(!) peşinden genel müdür Salih Arslan''ın istifası(!) çok manidar değilmi? Yoksa bu istifalar personelin maaşlarından yıllarca haksız yere kesilen paraların geri ödemesinde doğacak maddi manevi tazminat davalarının önlenmesi içinmi yoksa? Peki bir soru bundan sonraki istifa edecekler kimler yoksa ettirileceklermi demeliydik? İzleyip göreceğiz
 Had bildiren
 17 Ağustos 2017 Perşembe 20:41
Hadi oradan
 Yıl 2012
 17 Ağustos 2017 Perşembe 19:22
Aziz Başkan önce Ulaşım Daire Başkanı Fidan ASLAN ı şimdi de Salih ASLAN ı uzaklaştırdı..Keşke bu kişileri şimdi belediyeye yük olduğu gemileri yaptırmaya karar verdiği 2012 yılında dinlemeseydi..Her söylenenin farklı çıktığı bu denizciliği geliştirme projesinin yanlışlarının hesabını kimler verecek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz