MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZTO Başkan adayı Özgener: Yeni bir sayfa açacağız
İş Dünyası
13 Nisan 2018 Cuma 15:59

İZTO Başkan adayı Özgener: Yeni bir sayfa açacağız

İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinde sona yaklaşılırken Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener’e bildiriyle destekleyen meclis üyesi sayısı 105’i geçti. Özgener, “Meclis üyelerimizin yardımıyla seçimin ardından İzmir’in ticari hayatında yeni bir sayfa açacağız" dedi.

İzmir’in en büyük sivil toplum örgütlerinin başında gelen İzmir Ticaret Odası (İZTO) bugün (14 Nisan cumartesi) seçime gidiyor. Meclis Salonu’nda sabah 09:00’da başlayacak seçimlerde 79 meslek komitesinden seçilen 175 meclis üyesi oy kullanacak. Seçim öncesi kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkan adayı Mahmut Özgener, “Son iki gündür üyelerimizin destek açıklamaları arka arkaya geldi. Yapılan açıklamalarla toplam 55 meslek komitesindeki 105 meclis üyemiz yaptıkları destek açıklamalarıyla bizi ‘Başkan’ olarak görmek istediğini belirtti. Bu sayının yarına kadar daha da artacağına eminim. Değişim arzularını, bana ve ekibime destek vererek gösteren tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

ÜYE, BAŞKAN VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz pazartesi günü Gaziemir Fuar İzmir’deki demokrasi şöleninin yarın da (cumartesi) devam edeceğini açıklayan Özgener, kentin ticari yaşamı için bir milat olacağına inandıklarını vurguladı. Adaylığı sürecinde binlerce İZTO üyesi ve yüze yakın sivil toplum örgütüyle bir araya geldiğini kaydeden Özgener, “Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmayan, gittiğim her yerde ekibimi ve beni kucaklayan Oda üyelerimiz başta olmak üzere, kentimizin güzide sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyelerine, ziyaret ettiğimiz çarşılardaki esnafımıza, yolda boynumuza sarılarak bizleri duygulandıran ve başarı dileyen İzmirlilere gönülden teşekkür ediyorum. Bu durum, bizim toplumun her kesimini kucakladığımızı, ilgisini çektiğimizi gösteriyor” ifadelerini kullandı.   

İLK DEĞİŞİM YÖNETİM ANLAYIŞINDA
Değişimle birlikte kent ekonomisi ve yaşamında yeni bir sayfa açılacağını da sözlerine ekleyen Özgener, bu değişimi sağlayacak projeleri de hızla hayata geçireceklerini söyledi. Önceliğinin Oda’daki yönetim anlayışı olacağını kaydeden Özgener, “Bildiğiniz gibi adaylık sürecimde seçilmem halinde ilk işimin yönetim anlayışını değiştirmek olacağını söyledim. Eğer meclis üyelerimiz teveccüh gösterir ve ‘Başkan’ seçilirsem gerekli çalışmaları hızla başlatacağız. İnanıyorum ki, üyelerimiz değişim isteklerini başkanlık seçiminde de yineleyecekler ve Oda’mızı hep birlikte yönetip; hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz