MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İbra şoku! Galatasaray seçime gidiyor
Spor
24 Mart 2019 Pazar 08:54

İbra şoku! Galatasaray seçime gidiyor

Galatasaray'da bugün yapılan mali kongrede Mustafa Cengiz yönetiminin ikinci dönemdeki faaliyetleri, mali yönden ibra edilirken idari yönden ibra edilmedi. Sarı-Kırmızılı kulüp seçime gidecek

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetimi ile mevcut başkan Mustafa Cengiz yönetiminin 2018 yılı faaliyetlerinin ibrası oya sunuldu. 

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. Genel kurulda eski başkan Dursun Özbek yönetiminin 2018 yılının 23 günü ile kulübün mevcut başkanı Mustafa Cengiz yönetiminin iki dönem faaliyetleri üyelerin ibrasına ayrı ayrı sunuldu. İlk olarak 2018 yılı ocak ayı Dursun Özbek yönetiminin 23 günlük faaliyetlerinin ibrasının oylaması başlarken, ardından ise Mustafa Cengiz yönetiminin ilk dönemi olan 23 Ocak - 29 Mayıs dönemi oylamaya sunuldu. Sonrasında ise Cengiz yönetiminin ikinci döneminin ibra oylamasına başlandı.

Üyelerin oylaması sonucu Dursun Özbek yönetiminin 23 günlük faaliyetleri mali ve idari yönden ibra edildi. Mustafa Cengiz yönetiminin ilk dönemi olan 23 Ocak - 29 Mayıs dönemdeki faaliyetleri de idari ve mali yönden oy çokluğu ile ibra edildi.

Mustafa Cengiz'in ikinci dönemi olan 29 Mayıs'tan günümüze kadar olan süreçte ise Cengiz yönetimi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.

CENGİZ ADAY OLAMAYACAK!
Galatasaray Tüzüğü'ne göre yönetim, 23 Nisan 2019'a kadar seçim kararı almak ve 23 Mayıs 2019'a kadar da seçim yapmak zorunda. Yine tüzüğe göre Mustafa Cengiz, seçimde aday olamayacak.

ADNAN POLAT'TAN SONRA İKİNCİ BAŞKAN
Mustafa Cengiz aleyhinde çıkan ibra kararıyla birlikte, Adnan Polat'tan sonra ibra edilmeyen ikinci Galatasaray başkanı oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz