MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzelman koltuğu CHP’li Tekin’e!
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2024 Cuma 10:58

İzelman koltuğu CHP’li Tekin’e!

CHP’de Parti Meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Umut Tekin, İzelman Müdürlüğü görevine getirildi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- 31 Mart Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin ardından belediye bürokrasisindeki kadro revizyonu süreci devam ediyor.

CHP’de geçmiş dönemde Parti Meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Umut Tekin, İzelman Müdürlüğü görevine getirildi.

Tekin açıklamasında “Kolay görevler değil bunlar tabii ki. Önemli olan İzmir’in yararını koruyabilmek ve hizmet adına elimizden gelenin en iyisini yapmak. Çarşamba günü Cemil Başkan bizzat çağırıp düşüncelerini aktardı. Sonrasında da kendisi görevi bana tebliğ etti. İzmir ve hepimizin için hayırlısı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Doğrular Acıdır
 28 Nisan 2024 Pazar 11:37
Acaba yazılan tüm yorumları bu liyakatsiz iş bilmez okuyormudur acaba? Yüzde yüz okuyordur! O zaman şapkanı önüne alda kendine şu soruyu sor; Ben ne yaptımda Gaziemir'de bu kadar insanın bu denli tepkisini,nefretini kazandım, halkta karşılığım yok iken her dönem bir yerlere bir makama aday neden oldum? Neydim ne oldum diye bir sor!! Allah aşkına sen kim İzelmanı yönetmek kim??
 İzelman Çalışanı
 28 Nisan 2024 Pazar 01:04
İlahi Gaziemirli ne güzel yazmışsın Gaziemir'de buna tekel bayisi ver çalıştıramaz, batırır diye! Hala gülüyorum :)) harbiden batırır... Tespitin on numara... Eline yüreğine sağlık... Fazla oturamaz o koltukta merak etme..Çok çok en fazla 3 ay...
 
 27 Nisan 2024 Cumartesi 14:36
Hadi bakalım bahisleri acıyorum, Izelman macerası kaç ay sürecek? Ben 6 ay diyorum. Yok mu arttıran?
 
 27 Nisan 2024 Cumartesi 12:35
Yorumlara bakıyorum da, yahu bir adam bu kadar mı sevilmez.Cemil Tugay bunları okumuyor mu acaba? Ya da okuyup kısa sürede görevden affını istetir mı ki?
 Gaziemirli
 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:37
Gaziemir'de tekel bayisini ver çalıştıramaz, batırır!Sen tut bu liyakatsizi, iş bilmezi İzelmanın başına getir! Yatacak yerin yok cemil tugay!!
 Vatandaş
 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:34
Gaziemir'de buna bakkalı yönetecek kapasite, bilgi, birikimi olmayan birine 6800 kişinin çalıştığı izelman gibi önemli bir kurumu emanet et! Şaka gibi tam bir akıl tutulması! Gidin bunu Gaziemir'e sorun bir tane seveni yok, halkta karşılığı yok! Bumu izelmanı yönetecek? Yönetemez!!
 Belediye çalışanıydık
 26 Nisan 2024 Cuma 20:23
Gaziemir belediye başkanı Ünal Işık bizi son iki ayda işe girdik diye çıkardı. Ama gelinini evrakları önce hazırlandı, sonra 1 Nisan’da büyükşehirde işe başlattı. Bizim günahımız ne, hakkımı helal etmiyorum. Ünal beyin oğlu il yöneticisi, eşi büyükşehire işe girdi, ama fatura bize çıktı, yazıklar olsun bunlara…
 Umut Efe
 26 Nisan 2024 Cuma 20:19
Umut Tekin bugüne kadar hangi iş yapmış ve hangisinde başarılı olmuş, eşini büyükşehire sözleşmeli soktu, sonradan memur oldu, Umut bugüne kadar hep siyaseten geçindi. Bunların keseri hep kendine yontuyor, yazıklar olsun be, yaz8klar olsun..
 Yüksel
 26 Nisan 2024 Cuma 20:16
Sırada Yasin var, bakalım onu nereye yerleştirecekler
 Seydiköylü
 26 Nisan 2024 Cuma 19:37
YAZIK YAZIK GAZİEMİR İLÇEDE HERKESİ KIRAN, TEPEDEN BAKAN, PARTİYE HERKESİ KÜSTÜREN, NOBRAN, GÖLGESİNE DAHİ SELAM VERMEYEN VE HER DÖNEM BİR YERLERE ADAY OLAN FAKAT HALKTA HİÇ AMA HİÇ KARŞILIĞI OLMAYAN BU ZAT İZMİRİN EN ÇNEMLİ KURUMUNUN BAŞINA GELDİ.. İZMIR BUNLARA KALDIYSA VAH Kİ VAH! İZELMANI YÖNETMEK BİLGİ İSTER, LİYAKAT İSTER BİRİKİM İSTER... AMA OLSUN SONUNDA GAZİEMİR BUNDAN KURTULDU...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz