MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Emniyeti ‘o çarşaflı kadını’ arıyor!
Güncel
27 Temmuz 2015 Pazartesi 13:41

İzmir Emniyeti ‘o çarşaflı kadını’ arıyor!

İzmir’de geçtiğimiz cumartesi gecesi AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na el yapımı ses bombası koyan kişinin güvenlik kamerası görüntülerinde siyah çarşaf giymiş bir kadın olduğu tespit edildi. Polis, bombayı koyan kadının kimliğini belirlemeye çalışıyor.
Olay, cumartesi günü 22.00 sıralarında Girne Caddesi üzerinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanlığı binasının önünde meydana geldi. İlçe binasının bahçesinden patlama sesi duyulması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Patlamada ölen ve yaralanan olmazken, bahçe duvarı, ilçe başkanlığının tabelası ve bir otomobilde maddi hasar oluştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada ilk belirlemelere göre el yapımı ses bombasının bahçe duvarına yerleştirildiği öğrenildi. Her iki tarafında polisin beklediği ilçe binasında bombanın patlaması büyük panik yarattı.
 
Parti binası ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, bombayı koyan kişinin çarşaf giyen bir kadın olduğunu belirledi. Görüntülerde elindeki poşeti geçerken bahçeye bırakan kadının yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Polis, bırakılan poşet ve bomba üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Ekipler, kimliği belirsiz bombayı koyan kara çarşaflı kadını yakalamak için çalışmalara başladı. (dha)

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz