MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Kitap Fuarı'nda rekor: İşte katılan kişi sayısı!
Kültür - Sanat
15 Nisan 2019 Pazartesi 15:29

İzmir Kitap Fuarı'nda rekor: İşte katılan kişi sayısı!

24. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı rekor ziyaretçi sayısına ulaşarak son buldu. Geçtiğimiz seneye oranla yüzde 6 büyüme gerçekleşen fuarda 512.745 okura ulaştı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de düzenlen 24. TÜYAP Kitap Fuarı 6-14 Nisan tarihleri arası kapılarını ziyaretçilere açtı. Kitapseverlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen fuarda bu yıl katılım sayısı geçtiğimiz seneye oranla yüzde 6 artarak 512.743 okura ulaştı.

Bu yıl, İzmir Kitap Fuarı’nı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık %53 artış göstererek 48.548’e ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle ikinci hafta sonunda yoğunlaştı.
Fuar bu yıl 465 yayınevinin katılımıyla gerçekleşirken 115 kültürel etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl tekrar bir arada olmayı diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Taner
 15 Nisan 2019 Pazartesi 21:32
fuara çocuklarını götürenler şunu sormalı. satılan bu kitaplar internet ortamında kargo dahil, mağazalarda ise yüzde 25/35 iskontolar ile daha ucuza nasıl satılabiliyor? acaba ne cevap alırsınız?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz