MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Körfezi’ndeki tek marina kapanıyor!
Ekonomi
13 Kasım 2019 Çarşamba 14:57

İzmir Körfezi’ndeki tek marina kapanıyor!

Balçova’da bulunan Levent Marina’nın kapanacağı öğrenildi. İşletici Dirinler’in yat limanını boşaltma hazırlığında olduğu belirtildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir’de uzun yıllardır Dirinler Grup tarafından işletilen Levent Marina’nın kapanacağı öğrenildi.

Dirinler’in Balçova’da bulunan yat limanını boşaltma hazırlığında olduğu aktarıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yeni süreçte ihale yapacağı belirtildi.

İzmir Körfezi’nde faaliyet gösteren tek marinanın kapanması halinde özel sektör ve kamu sektöründen çok sayıda kurum ve kuruluşun yeni dönemde yapılacak ihaleye katılması bekleniyor.

Ayrıca geçmiş yıllarda merkezi iktidar tarafından İzmir'e 7 tane yat limanı yapılacağı kamuoyuna yansımıştı. Altyapı ve ihale çalışmalarının start aldığı belirtilse de fiziki olarak marinalar henüz tamamlanmadı. Projeler kapsamında Ürkmez’e 475, Şifne’ye 700, Yeni Foça’ya 230, Bayraklı’ya (Turan) 500, Şakran’a 400, Çeşmealtı’na 250, Özdere’ye 250 yat kapasiteli marinalar yapılmış olacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Dilara T
 13 Kasım 2019 Çarşamba 15:20
Üzüldük. Dirinler Ailesini ve yaptığı başarılı çalışmaları yazarınız Cumhur Bulut'tan öğrenmiştik. Bu durum İzmir için üzücü olnuş. Çok yakınımın bir törenini içinde yapmıştık. İzmir bmyle güzel turistik meıanlrını ve işketmeci ailekerie kaybetmesi n
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz