MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Özdilek AVM'de 30 Ağustos heyecanı
Ekonomi
23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:35

İzmir Özdilek AVM'de 30 Ağustos heyecanı

Alışveriş keyfine keyif katan İzmir Özdilek AVM ’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü şerefine Atatürk’ün Sevdiği Şarkılardan oluşan müzik dinletisi ile Türkiye’nin ünlü akrobasi gruplarından olan Action Team ekibinin nefes kesen Rampa Show gösterisi gerçekleştirilecek.

Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla İzmirlilerin sevilen alışveriş merkezleri arasında yer alan İzmir Özdilek AVM, Atatürk’ün Sevdiği Şarkılardan oluşan müzik dinletisinin yanı sıra Türkiye’nin ünlü akrobasi gruplarından olan Action Team ekibinin nefes kesen Rampa Show gösterisi ile Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

30 – 31 Ağustos tarihlerinde Kafe Safahat’da saat 14.30’da başlayacak olan  Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar temalı müzik dinletisinde Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserler seslendirilecek. Atatürk’ün en çok sevdiği ve her dinlediğinde hüzünlendiği değerli şarkılardan oluşan dinleti ile Özdilek İzmir AVM misafirlerine duygu dolu anlar yaşatılacak.

13 yıl önce kurulmuş olan ve tamamen bilinçli çalışmalarla her gün kendini daha da geliştiren ve yenileyen Akrobatik smaç gösteri ekibi Action Team,  30 Ağustos Çarşamba günü İzmir Özdilek AVM ziyaretçilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. 

Action Team’in müzik ve dans eşliğinde özel olarak kurulan rampada yapacağı bisiklet gösterisi ve Trambolin üstünde sergileyecekleri akrobatik basketbol hareketlerine seyircilerinde katılması ile etkinlik heyecanın eksik olmadığı bir atmosferde gerçekleşecek

İzmir Özdilek AVM etkinlik alanında, 30 Ağustos Çarşamba günü 17.00 – 18.00 ve 19.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleştirilecek olan Action Team şov grubunun özel gösterisi 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz