MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 2 çocuk annesinin acı ölümü... 4 kişiye can oldu...
Yaşam
14 Ekim 2017 Cumartesi 21:03

İzmir'de 2 çocuk annesinin acı ölümü... 4 kişiye can oldu...

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan 37 yaşındaki Nurgül Eren, 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yakınları, beyin ölümü gerçekleşen Eren'in organlarını bağışladı.

Kaza, geçen 5 Ekim'de Mavişehir Mahallesi Cahar Dudayev Bulvarı Karşıyaka Spor Salonu yakınlarında, saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

Yolun karşısına geçmek isteyen evli ve 2 çocuk annesi Nurgül Eren, Çiğli'den Bostanlı yönüne giden bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Eren'i ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada 9 gündür tedavisi süren Nurgül Eren'in beyin ölümü gerçekleşti. 

Yakınları, Eren'in organlarını bağışladı. Nurgül Eren'in kalbinin Ege Üniversitesi Hastanesi'nde, karaciğer ve bir böbreğinin İzmir Kent Hastanesi'nde, diğer böbreğinin ise Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde organ bekleyen hastalara nakledileceği belirtildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cemile
 20 Ekim 2017 Cuma 23:48
Allahım ailesine sabır çocuklarına uzun ömürlü bi hayat nasip etsin
 Özkan
 15 Ekim 2017 Pazar 08:00
Yazık ki ne yazık Allah rahmet eylesin.Sadece İzmir değil ülkemizin her yerinde meskun mahalde araçlar en fazla 50 km hızla seyir etmek zorundadır yasalar böyle olduğu halde sürücülerin % 99,99 u bu kurala uymamakta İzmir için söylüyorum Mustafa Kemal Sahil yolunda ,Altınyol da ,Karabağlar Gaziemir yollarında şehrin bütün yolları yayalar için çok büyük tehlike arz etmektedir. Kurulu Mobese sistemi maşallah olaydan sonra güvenlik birimine çok fayda sağlamakta yalnız olay öncesi önlem alma konusunda her nedense yetersiz kalmaktadır.İzmir Büyükşehir Belediyesinin kurduğu İZUM sistemi ile en kısa zamanda Emniyet Trafik şube ile iş birliği içinde olarak trafik ihlal verilerini paylaşması bunun sonucunda araç sahiplerine cezai yaptırımları başlatması sorunun çözümü için yararlı olabilecektir.Unutmadan Trafikte öncelik yayanın dır. Önce insan odağında bunu İzmir de başlatır ve sonucunu alırsak Ülkemizde Akıllı kentler konusunda model oluruz.Yazık yitip giden bütün canlara.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz