MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 30 Ağustos'a sönük kutlama!
Güncel
30 Ağustos 2015 Pazar 12:21

İzmir'de 30 Ağustos'a sönük kutlama!

30 Ağustos Zafer Bayramı, İzmir’de Cumhuriyet Meydanı’nda kutlandı. Geçtiğimiz yıllara göre katılımın az olması dikkatlerden kaçmazken Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi geçit törenine ilgi büyüktü.
Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - Türkiye gündemi sıcak ve hareketli günler geçirirken 30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir’de düşük katılımla kutlandı.

İZMİR'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI


 
Kutlamaların ilk adresi sabahın ilk saatlerinde Cumhuriyet  Meydanı’ndaki Atatürk anıtına İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun çelenk sunumuyla başladı.



Sunumun ardından resmi tören  Valilikte devam etti. Vali Toprak, Recep ve Kocaoğlu burada İzmir’deki müdürlükler, siyasi parti, oda ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin bayram tebrikini kabul etti.

Valiliğin ardından tören, Cumhuriyet Meydanı’nda resmi geçit töreniyle devam etti. Halkın az sayıda katılım gösterdiği törene Toprak, Recep ve Kocaoğlu’nun yanı sıra AK Parti, CHP ve MHP İzmir milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda oda temsilcisi katıldı.

Tören, Toprak, Recep ve Kocaoğlu’nun tören birlikleri ve İzmirlileri selamlamasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tebrik mesajları okundu.



Ege Ordu Komutanlığı’na bağlı Piyade Kurmay Yüzbaşı Yüzbaşı Eser Birgül günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı’na bağlı kara deniz ve hava birliklerinin geçit gösterisi gerçekleştirildi.

Denizde Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait gemilerin, havada helikopter ve uçakların eşlik ettiği törende askerlere ve savaş araçlarına İzmirliler yoğun ilgi gösterildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İZMİR'Lİ
 31 Ağustos 2015 Pazartesi 09:19
Ankara rumuzlu arkadaş sorum sanadır.Sen ne zamandan beri insanların inancını sorgulama yetkisini eline aldın,yaptığının ne kadar günah olduğunun farkında mısın.İzmir'li her zaman dinine bağlı olduğu gibi,diğer inançlara da saygılı olmayı ve hoşgörülü davranmayı bilmiştir.Ayrıca vatanına,bayrağına,milletine,diline ne derece bağlı olduğuda bilinen bir gerçektir.İfadeniz son derece ayıp ve yakışıksızdır.Diğer Ankara'lı kardeşlerim alınmasınlar,sizlere asla sözüm olamaz,hepinizi,tüm vatandaşlarımızı seven İzmir'liler adına SELAM olsun..
 saliha türkyılmaz
 30 Ağustos 2015 Pazar 13:13
Sayın bakan eroğlu her bayram 8 müjdesi vardı!!.30 ağustosta turizm müjdeleri ne oldu? ara mı verildi? seçim molası mı?
 ANKARA
 30 Ağustos 2015 Pazar 13:02
Izmir GAVUR Değiliz Dıyordu ! Ne Oldu Neredeler...
 efe
 30 Ağustos 2015 Pazar 12:54
hiç bir orgazisazyondan haberimiz yok ki
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz