MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de CHP’den İYİ Parti’ye geçen o isim konuştu: Beraberimde bin 500 kişi daha getireceğim!
Politika
13 Mart 2018 Salı 14:17

İzmir'de CHP’den İYİ Parti’ye geçen o isim konuştu: Beraberimde bin 500 kişi daha getireceğim!

CHP İzmir İl Örgütü’nde siyaset yaparken karar alan ve İYİ Parti saflarına katılan Serkan Uçma geçtiğimiz günlerde gerçeklen kongrede Başkan Ulupınar’ın yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı. Uçma, “Kişisel olarak bana yakın yaklaşık bin 500 kişi İYİ Parti saflarına katılacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İYİ Parti’ye geçen Serkan Uçma, İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın kongredeki yeni yönetim kurulu listesinde kendine yer buldu.

CHP Konak İlçe Örgütü’nde geçmiş dönemlerde başkan yardımcılığı ve il delegeliği yapan Uçma kararı hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, ilerleyen günlerde yeni partisine büyük bir katılımın sağlanacağını söyledi.

BERABERİMDE BİN 500 KİŞİ GETİRECEĞİM
Uçma, “Tek umudum Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak. İzmir Türkiye için çok önemli. Zaten kurultayımızın ardından il binasında imza töreni gerçekleştireceğiz. Kişisel olarak bana yakın yaklaşık bin 500 kişi İYİ Parti saflarına katılacak. Bu yeni arkadaşlarımız içinde CHP’li, AKP’li olanlar da var. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri de İYİ Parti’ye katılacak. Hep birlikte bu çatı altında siyaset yapacağız” dedi.   

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demagoji
 14 Mart 2018 Çarşamba 17:17
İnsanların iki yüzlü olması sizi hala şaşırtıyorsa İYİ BİR İNSANSINIZ DEMEKTİR ! Bu zihniyetler kargaya klavuzluk ederler... Türkiye''yi bu sağ politikalar ve sağ politikacılar getirdi. Kurtuluş Soldadır.
 Şükrü
 14 Mart 2018 Çarşamba 01:06
Saygıdeğer Serkan abim bugüne kadar siyasi ve normal yaşantıdaki duruşun,kişiliğini her zaman çok takdir eder ve kendime örnek alırım.Bundan önce chp döneminde yaptığın başarılı çalışmalarının katlanarak devam edeceğinden eminim ATATÜRK sevdalısı abicim,senin aldığın kararı sonuna kadar destekliyorum sen orda 1500 kişi demişsin ama emin ol bu sayı 2’ye hatta 3’e katlanacak buna emin ol ben ve ailem sonuna kadar destekçin olacağız.Başarılarının devamını diliyorum yolun açık olsun ????????
 VATNDAŞ
 14 Mart 2018 Çarşamba 00:13
Serkan bey Gültepeden değil 1500 beş kişi senin arkandan gelmez. Hangi çıkar ilişkilerle kendini pazarladığını Gültepeliler çok iyi biliyor. Yüreğin varsa milletin içine çık bak yüzüne nasıl tükürüyorlar görürsün. Bu parti seni il yönetimine almışsa kapılarına kilit vurup gidip MHP ye çalışsınlar.
 Deniz Küçük
 13 Mart 2018 Salı 23:30
Biri Yağhaneli, biri Bucalı, biri Karadenizli, biri eski Chp’li Maşallah hepsi Serkan’cı, ama bir tanesi gerçek ismini yazmamış. Bırakın bu platformları kullanmayı, dürüst olun, kimse yemez bunları !
 Gültepeli
 13 Mart 2018 Salı 22:42
Bir gültepeli olarak şunu demek istiyorum yıllardır chp oy veriyoruz fakat gültepeye bakım bir gelişme varmı yok serkan uçmayı da iyi tanıyorum ne mücadele ettigini de fakat partilisine sahip çıkmayana çıkarlar yine gültepe de merkezi olan ege bölgesi kars demokrat dernekler federasyon başkanı Tarkan Eladağ abimi de iyi tanıyorum hem iyi bir atatürkcü hem iyi bir chp eger ki chp bu insanların kıymetini bilmiyorsa ve haddini aşan bir konak ilçe başkanı bir federasyon başkanıni yani binlerce üyesi ve nüfusu olan bir federasyon başkanının utanmadan disipline sefk ettiriyorsa şunu iyi bilin ki Sizler nice chp Tarkan Eladağ ları serkan uçmaları kayıp edersiniz biz gültepeliler olarak sizlerin yanındayız iyi paride yolunuz acık olsun Tarkan Eladağ sen bizim her zaman başkanımızsın.
 GERÇEKSÖZ
 13 Mart 2018 Salı 21:50
Serkan bey 1500 kişi sizin Kulunuzmu ki bir işaretinizle sizi takip edip peşinizden gelecek Vah Türkiyem vah CHP de niçin barınamadığınız belli oldu bu söyleminizle
 Konak
 13 Mart 2018 Salı 21:09
Iyi karar. Cesur insan. CHP kendini sorgulamalı. CHP mi insan harcama merkezi mi belli değil. Kemal Kılıçdaroğlu 8 seçimdir kaybediyor ve gitmiyor. Yanındayım arkandayım kardesim. Oyum sana IYI Partiye...
 Chp kurtuluyor
 13 Mart 2018 Salı 20:54
Bu arkadaş gibi bir kaç kişi daha başka partilere geçse chp izmir de rahat bir nefes alır... Bunlar kendi çıkarını düşünen insanlar, ıyi parti yeni kuruldu ya sözde, yeni bir partide hemen göze girip kısa yoldan biryerlere gelecekler, bence bütün plan bu... ama unutmayın paranız olmadan veya arkanızda yığınlar olmadan kimse sizi biryerlere getirmez, bu hamle yanlış hamledir, insanı bitirir. Chp adına sevindiricidir.
 Eski chpli
 13 Mart 2018 Salı 20:21
Yanındayız güzel insan
 Gültepeli
 13 Mart 2018 Salı 20:14
SERKAN UÇMA YANINDAYIZ
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz