MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de MHP'li eski başkanın oğlundan kahreden haber
Güncel
13 Eylül 2017 Çarşamba 13:45

İzmir'de MHP'li eski başkanın oğlundan kahreden haber

İzmir'in Torbalı İlçesi MHP eski İlçe Başkanı Musa Serbest'in 5 gün önce ortadan kaybolan oğlu 24 yaşındaki Behlül Can Serbest, evlerinin kömürlüğünde tavana iple asılı halde ölü bulundu. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinde Serbest'in intihar ettiği anlaşıldı.

Torbalı'daki bir ambalaj fabrikasında işçi olarak çalışan Behlül Can Serbest, geçen 8 Eylül'de ortadan kayboldu. Geçen ay da ortadan kaybolan ve bir süre sonra Konya'da bulunan Serbest'in, MHP eski İlçe Başkanı olan babası Musa Serbest, polise kayıp başvurusunda bulundu.

Polis, Serbet'in bulunması için çalışma başlatırken, komşuları bugün saat 09.00 sıralarında Serbest Ailesi'nin Muratbey Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesindeki kömürlükten koku geldiğini farketti. Komşularının uyarısı üzerine kömürlüğü kontrol eden yakınları, Serbest'i tavana iple asılı halde ölü buldu. Durum, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Sevk edilen polis ekipleri, bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Serbest'in intihar ettiğini kanaatine vardı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemeleri sırasında Serbest'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Serbest'in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz