MENÜ
İzmir 21°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de belediye çalışanından örnek davranış
Yaşam
17 Ekim 2018 Çarşamba 10:18

İzmir'de belediye çalışanından örnek davranış

Menderes Belediyesi'nde Hukuk İşleri Birim Amiri olarak çalışan Hakan Tekin (36), Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'ndaki söylemlerinden etkilenerek, maaşının yüzde 10'unu Hazine ve Maliye Bakanlığı'na yatırdı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan, Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Birim Amiri Hakan Tekin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın salı günü düzenlenen  'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nda, firmalara seslenip ürünlerde yüzde 10 indirim kampanyasına destek vermelerini istemesi ve vatandaşlara da bu mücadeleye sahip çıkmaları gerektiğini belirtmesi üzerine, maaşının yüzde 10'luk kısmını Hazine ve Maliye Bakanlığı'na yatırdı. Devletin tüm kolluk güçleriyle kendisini koruduğunu, kolladığını, kendisinin de devleti koruyup koruması gerektiğinde bunu yapmak için bir an bile düşünmeyeceğini belirten Tekin, "Biz bu devletin okullarında okuduk, bu devletin yurtlarında kaldık ve bu devletten maaş almaktayız.

MAAŞININ YÜZDE 10'UNU HAZİNEYE BAĞIŞLADI
Bakanımız Berat Albayrak'ın yaptığı çağrı, beni çok etkiledi ve ben de ekonomik olarak ülkemize oynanan oyunların üstesinden gelirken, devletimize bir parça katkı olsun diye maaşımın yüzde 10'luk kısmını Hazine Bakanlığı'na bağışladım. Hazreti İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali, tarafımı ve safımı belli etmiş oldum. Ülkemizin üzerine oynanan oyunlar inşallah son bulur. Bizim bu ülkeye bir borcumuz var, biz bu ülkede doğduk ve bu ülkede öleceğiz. Bu ülkede bir sıkıntı varsa elimizden geleni yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Tekin, devletin enflasyonla yaptığı mücadeleyi, firmaların yanı sıra şahısların da önemsemesi ve bu uğurda ellerinden gelen ne varsa, küçük büyük demeden yapmaları gerektiğini söyledi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Metin ÇETİN
 18 Ekim 2018 Perşembe 10:09
HAKAN TEKİN beyefendiye örnek bir davranış Sergilediği için kendisine sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum
 ?????
 17 Ekim 2018 Çarşamba 16:30
Beyni ile düşünemeyince böyle oluyor işte... Ay sonunda görürüm ben bu arkadaşı
 Manisalı
 17 Ekim 2018 Çarşamba 14:30
Duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyor, domino etkisi ile tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını ve piyasa da özellikle gereksiz ücret yükselten firma sahiplerinin kalbine bu tavrın ok gibi saplanmasıni dilerim
 Gürkan
 17 Ekim 2018 Çarşamba 13:26
Yıllarca CEHAPE zamanında ekmek karne ile dağıtıldı diye ağlayanlar şimdi devletimizin yanındayız diyorlar da maksat AKP'ye laf gelmesin. Tüm dertleri de o. Yoksa dolar 10 TL' de olsa ille de Erdoğan diyen tipler var. Dert başka. Zamanında yanında değil miydiniz ? 2.dünya savaşı sırasında , Kıbrıs harekatı sonucunda büyük krizler oldu. Yıllarca seçim meydanlarında bu krizler kullanılmadı mı ? 2001 krizi için Türkiye' ye şimdilerde operasyon yapıldı diyen Bahçeli şimdiki gibi neden hükümetin arkasında durmamış da erken seçim istemiştir ? Berat Albayrak enflasyonla mücadele kapsamında yüzde 10 indirim istiyor ise önce yaptıkları zamları geri çeksinler. Milletin aklı ile alay etmesinler. Şu kış bir gelse de faturalar gelince milleti göreceğim :) Tulumbada su bitti şimdi İş Bankası'na kaldılar. Onu da varlık fonuna alıp borç alacaklar. Varlık fonuna varlığın kendisinin konulduğu tek ülke Türkiye :) iyi uykular :)
 Faruk Oğuzhan
 17 Ekim 2018 Çarşamba 11:49
Adamın magma tabakasındansın helal olsun. Örnek davranışından ötürü seni tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Senin bu davranışından feyz alarak ben de kendimce katkıda bulunuyor ve herkesi aynı duyarlılığa davet ediyorum.
 Mustafa Yıldız
 17 Ekim 2018 Çarşamba 10:57
Helal Olsun bu arkadaşa.
 Gürkan
 17 Ekim 2018 Çarşamba 10:57
Ekonomik krizin adı "ülkemize oynanan oyun" oldu. İktidarda CHP olsaydı bambaşka şeyler diyecek tipler neler neler diyor. Bırakın bu işleri! Her şeye yüzde 50-100 arası zam gelmiş dalga geçer gibi yüzde 10 indirim yaptık diyorlar. Elektrik , doğalgaz fiyatları uçtu gitti , benzin olmuş 7 lira , millet borç içinde, 3 bin şirket konkordato ilan etmiş kriz var kimse diyemiyor. Bir yıl içinde ödenmesi gereken 110 milyar dolar da borç var.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz