MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de bir garip olay: Vatandaş şüphelendi, çarşaf açılınca...
Güncel
24 Şubat 2018 Cumartesi 21:12

İzmir'de bir garip olay: Vatandaş şüphelendi, çarşaf açılınca...

İzmir' in Urla İlçesi' nde elinde şemsiye, yüzünde ameliyat maskesi, başında eşarp ,üzerinde beyaz önlük, sarı pantolon ve kadın ayakkabısı giymiş bir erkek yakalandı.Yakalanan şüphelinin üzerinden bıçaklar da çıktı.

Olay saat 18.00 sıralarında ilçede bulunan bir ilkokulun bulunduğu sokakta meydana geldi.Yoldan geçen vatandaşlar, elinde şemsiye, yüzünde ameliyat maskesi  ve başında da eşarp takılı bulunan bir kişinin on metre gidip, eğilmesi üzerine şüphelendi.Vatandaşlar, şüpheli hareketlerde bulunan kişiyi takibe alıp, polise bildirdi.Takip edildiğini anlayan şüpheli koşarak izini kaybettirmek istedi.Vatandaşta kaçan kişinin peşinden koşturdu.İzini kaybetmek isteyen şüpheli bir camiye girip saklandı.

Polis, camide saklanan kişiyi yakaladı.Yüzünde ameliyat maskesi, başında eşarp ,üzerinde beyaz önlük, sarı pantolon ve kadın ayakkabısı giymiş kadın kılığındaki kişinin bir erkek olduğu ortaya çıktı.Yakalanan kişinin üzerinden çok sayıda bıçakta bulundu.Emniyete götürülen şüpheli Aydın' da üniversite öğrencisi olduğunu, dilenerek para kazanmak için bu kılığa girdiğini söylediği belirtildi.

Polis ,Genel Bilgi Toplama (GBT ) sorgusunda herhangi bir kaydı bulunmayan şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi. (Bahri KARATAŞ)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cemal
 25 Şubat 2018 Pazar 10:34
Acayip bir şekilde kadın kılığına bürünmesi ve üzerinde bıçaklar bulundurması bir soygun, gasp veya bir süikastın olma olasılığını öne çıkartmaktadır..!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz