MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de büyük yangın! Otoyol kilitlendi: İşte son durum!
Güncel
16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:22

İzmir'de büyük yangın! Otoyol kilitlendi: İşte son durum!

Söndürülen yangında, 3 hektar makilik ve bozuk orman arazisinin zarar gördüğü belirtildi

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde makilik alanda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe ilçesindeki Maltepe Askeri Lisesi yakınındaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 20 arazöz, 3 yangın söndürme helikopteri ve iki amfibi yangın söndürme uçağı ile müdahale etti. 

Duman nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı İzmir Çeşme Otobanı trafiğe kapatıldı. Yoğun araç kuyruğunun oluştuğu trafikte ulaşım alternatif yollardan sağlandı. Otoyolda ulaşımın kontrollü olarak açıldığı bildirildi.

Yangın ekiplerin müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 3 hektar makilik ve bozuk orman arazisinin zarar gördüğü bildirildi

GÜZELBAHÇE'DE KORKUTAN ALEVLER!

BAŞKANLAR YANGIN BÖLGESİNDE
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da söndürme çalışmalarının hızla devam ettiği yangın bölgesine giderek yetkililerden bilgi aldı. İnce ve Batur sosyal medyadan yaptıkları açıklamada “Maltepe Askeri Lisesi arkasında, Narlıdere ve Güzelbahçe sınırında çıkan yangın hepimizi çok korkuttu. İtfaiye ekipleri yangına derhal müdahale etti, biz de Güzelbahçe Belediye Başkanımla birlikte, söndürme çalışmalarına yakın noktadan durumu takip ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun” ifadelerine yer verdiler. (AA-DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz