MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de eğlence çıkışı silahlar konuştu: Yaralılar var!
Güncel
14 Kasım 2018 Çarşamba 08:25

İzmir'de eğlence çıkışı silahlar konuştu: Yaralılar var!

Ödemiş ilçesinde bir gazinoda 2 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli gözaltına alındı. Olayda iki kişi tutuklandı.

İddiaya göre, dün saat 23.45 sıralarında, Ödemiş'in kırsal Ovakent Mahallesi, Ovacık Yaylası'nda bulunan bir müzikhole giden Süleyman K., 'Öyküm' adını kullanan garson kadının sevgilisi olduğunu ileri sürüp, evine götüreceğini söyledi. Garsonlardan Ümit Coşkun, Süleyman K.'ye müdahale edince tartışma çıktı. Tartışmaya iş yerinin işletmecisi Cüneyt Yüksel de dahil oldu. Uzayan tartışma sırasında Süleyman K., belinden çıkardığı tabancasını Yüksel ve Coşkun'a doğrultup, peş peşe ateşledi. Cüneyt Yüksel tek kurşunla göğsünden, Ümit Coşkun ise karnı ve kolundan yaralandı. Yaralılar, ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Süleyman K. ise kadın garsonu da yanına alarak Fatih Koray D.'nin (25) kullandığı taksi ile olay yerinden kaçtı.

Müzikhol çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine harekete geçen jandarma, Plaka Tanıma Sistemi'nden (PTS), kaçan şüpheli Süleyman K.'nin içinde bulunduğu taksiyi olay yerine 40 kilometre uzaklıktaki Ödemiş ilçe girişinde tespit edip, durdurdu. Taksici Fatih Koray D. ve Süleyman K., gözaltına alındı.

1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OLAYLA İLGİLİ ARANIYORDU
Jandarma tarafından yapılan incelemede, Süleyman K.'nin, geçen 19 Haziran'da Kiraz ilçesindeki bir birahanede çıkan ve Enver Sezgin'in (23) tabanca ile öldürüldüğü, çalışanlardan Mehmet G.'nin de yaralandığı olaya karıştığı gerekçesiyle arandığı ortaya çıktı. Jandarma bunun üzerine Süleyman K.'yi  Kiraz'daki evlerinde sakladığını tespit ettikleri Serkan S. (26) ve Dindar U.'yu (25) da gözaltına aldı.

Cüneyt Yüksel (29) ile çalışanı Ümit Coşkun'u (38) tabancayla yaralayan Süleyman Kır, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Taksi şoförü Fatih Koray D. ile Kır'ı evinde sakladığı iddiasıyla yakalanan Serdar S. ile Dindar U. ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz