MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de feci ambulans kazası: Önce arabaya, sonra ağaca...
Güncel
16 Ekim 2017 Pazartesi 08:33

İzmir'de feci ambulans kazası: Önce arabaya, sonra ağaca...

İzmir'in Karşıyaka ilçesi'nde, ambulans ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 sağlık personeli hafif yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Girne Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir ihbar üzerine hasta almak için yola çıkan Sercan Taşkın yönetimindeki 35 HA 335 plakalı ambulans, Alican Bengisu yönetimindeki 35 KB 6187 plakalı otomobille çarpıştı. Ambulans, çarpışmanın etkisiyle savrularak refüjdeki ağaca çarptı. Kazada, ambulans sürücüsü Taşkın ile sağlık porsonelleri Şenay Baran ve Birgül Güner hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mahoni35
 16 Ekim 2017 Pazartesi 20:02
Sürücüler şerit nedir nasıl değiştirilir bilmedikleri gibi öncelikli araçlara nasıl dikkat edilmesi beklenebilir.yorum yanlış profesyonel bakılacak olursak trafik kurallarına işimize geldiği gibi kullanıyoruz.bisiklet yolu olan sahilde densizce araç aralarında bulunduğu trafik polisi vali çıkış saatleri için güzergah ya yer aldığında hiç bir kuralsızlıga dur demedikce beter olacaz.noktaaaa..
 Mustafa Can
 16 Ekim 2017 Pazartesi 12:04
Bu ambulanslara artık birinin dur demesi gerekiyor, ambulans hiç bir şekilde hız sınırlarını aşamaz, sadece geçiş üstünlüğü vardır. Ambulansın geliştirilmesinin amacı hastaneye gidinceye kadar ilk müdahalenin yapılmasıdır. Biz de gencecik sürücüler son sürat gidiyor ve maalesef başkalarının canlarını riske ediyor. Daha geçen gün Karabağlar'da bir yayaya çarparak ölümüne sebep oldular. Yeter artık !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz