MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de korkunç kaza: Önce bisikletlilere, sonra ağaca!
Güncel
25 Mayıs 2018 Cuma 08:37

İzmir'de korkunç kaza: Önce bisikletlilere, sonra ağaca!

Narlıdere ilçesindeki kazada hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinde, yaralanan iki bisikletliden biri ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İzmir'in Narlıdere ilçesinde hafif ticari aracın önce seyir halindeki iki bisiklete, daha sonra ağaca çarpması sonucu iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe'den Narlıdere istikametine seyreden Berkcan Dikme (19) idaresindeki 35 F 6229 plakalı hafif ticari araç, Mithatpaşa Caddesi İstihkam Lojmanları önünde kontrolden çıkarak, aynı yönde giden Remzi Batu Karabulut (19) ve Eray Köseler'in (17) kullandığı bisikletlere çarptı. Diğer bisikletli Mustafa Can Yağcı (16) ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Hızını alamayan hafif ticari araç yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Dikme araç içinde sıkıştı, bisikletliler Karabulut ve Köseler ise yol kenarına savruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve İtfaiye Acil Kurtarma Sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, Berkcan Dikme'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yaralılar Karabulut ve Köseler ise ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Bu kişilerden Eray Köseler, hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Seferihisar lı Akigo
 25 Mayıs 2018 Cuma 22:03
Yazık ki ne yazık.Bir tarafta bisiklet sporuna gönül vermiş gençler diğer tarafta aynı yaşlarda araç sürücüsü pisi pisine giden hayatlar , ailelerin gelecek hayalleri maalesef sonuçta yetersiz alt yapı, kara yollarına entegre yetersiz kalan alternatif bisiklet yolları Modern yaşam da eksik kalan trafikte kurallara uygun olmayan davranışlar bütünü.Allah rahmet eylesin gençlere , ailelerine ve dostlarına sabır ve metanet diliyorum.
 XXX
 25 Mayıs 2018 Cuma 14:25
Gencecik bir çocuğu ve ailesini katletti. Sorsan çok iyi araba kullanan biridir, dreksiyonu sağlamdır falan falan... Yazık o gence , yazık o aileye .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz