MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de polisten sert müdahale: 3 kişilik eyleme 4 gözaltı
Güncel
27 Temmuz 2015 Pazartesi 17:09

İzmir'de polisten sert müdahale: 3 kişilik eyleme 4 gözaltı

İzmir’de Öğrenci Kollektifleri üyesi 3 genç, cumartesi günü evlerinde gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılması için İzmir Valiliği önünde eylem yaptı. Polis 3 eylemci ile onlara sert davrandıklardı için tepki gösteren 1 vatandaşı gözaltına aldı.
Öğrenci Kolektifleri üyesi üç öğrenci ellerinde, 'AKP Besliyor İŞİD Katlediyor', 'Barış İçin Savaşacağız' dövizleri ile İzmir Valiliği önüne geldi. 3 kişiden kadın eylemci, arkadaşlarının İzmir Valisi'nin emri ve keyfi uygulamaları ile evlerinde gece gözaltına alındığını öne sürerek yanında getirdiği kırmızı boyayı meydana saçtı.



Polis, olaya anında müdahale etti. Gözaltı sırasında 3 eylemciyi yere yatıran, ters kelepçe takan, bu sırada da boynundan bastıran polise çevredeki vatandaşlardan bazıları "Bu kadar sert davranmayın" diye tepki gösterdi.



Bu arada meydanda bu duruma tepki gösteren 1 genç daha gözaltına alındı. Eyleme müdahale eden bir sivil kadın polisin de kadın göstericinin arkasından saçını çektiği görüldü. (dha)
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vatandaş
 28 Temmuz 2015 Salı 11:29
İŞİD cilerede aynı uygulamayı bekliyoruz
 eşrefpaşalı
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:33
eylemciler masum değil,polisimizi kutluyoruz az bile bunlar
 mb
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 21:50
pkk ve diğer terörist örgütlere destek veren barış yanlısı değildir.
 izmirli
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 20:08
ben tam eylem yapıldığında oradaydım göstericiler haplanmış kafaları uçuyordu otobüsü yakan ve yakalanan eylemcilerde de kenevir ot çıkmış modeller hep aynı gezide her türlü illegal olaylarda bunlar bunların öğrenci olduğuna kesinlikle inanmıyorum bunlar eğitilmiş propokotör
 Vatandaş
 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:02
halkımızda pkk la gerçek öğrencileri ayırt etmesi gerekir bunlar bes belli pkk lı oldukları askerimiz ölüyor ırda kimse çıkıp eylem yapmadı hükümet istifa diye bunlar şimdi pkk ya operasyon olunca hemen çıktılar meydanlara savaşa hayır diye asker polis ölürken nerdeydiniz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz