MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de seçim kuyruğu: Akın ettiler!
İş Dünyası
9 Nisan 2018 Pazartesi 12:00

İzmir'de seçim kuyruğu: Akın ettiler!

İzmir Ticaret Odası seçimlerinin ilk aşaması olan meclis üyeleri ve komite seçimleri başladı. Haftanın ilk günü binlerce kişi sandığa gitti. Oy verme işlemleri akşam 17:00’de bitecek. Oy kullanma hakkına sahip binlerce üye, fuar alanına giderken, uzun araç kuyruğu oluştu.

EGEDESONSÖZ- İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ın yeniden aday olduğu seçimlerin ilk aşaması başladı. Haftanın ilk mesai gününde binlerce üye Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’nda sandığa gitti. Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı İzmirli İşadamı Mahmut Özgener’in aday olduğu seçimlerin kıyasıya rekabete sahne olması bekleniyor.

- İZTO’DA BEKLENEN GÜN GELDİ ÇATTI: YARIŞAN LİSTELERDE KİMLER VAR?

- ORTAK AKIL’DAN FLAŞ ÇIKIŞ: MECLİSTE GİREN ARKADAŞLARA GÖRE ADAYIMIZI AÇIKLARIZ!

Demirtaş-Özgöner yarışında ayrıca Kemalpaşa Sanayici Derneği Başkanı Zeki Yöndem de daha önce başkanlık için açıklamalarda bulunmuştu. CHP İzmir eski İl Başkanı ve Milletvekili Alaattin Yüksel’in başını çektiği Ortak Akıl Grubu da aday çıkartmadı. Şimdilik, komiteler ve meclis üyeleri düzeyinde işbirliğinden yana tavır sergileyen grup, mümkün olduğunca  çok meclis üyesi çıkartmak istiyor.

 Oy kullanmak için Fuarizmir’in yolunu tutan oda üyeleri, seçimin yapılacağı holün önünde ve Gaziemir yolunda yoğunluk oluşturdu. Fuarizmir’in önünde uzun araç kuyruğu oluştu.

SANDIKLAR KURULDU
Gaziemir'deki Fuar İzmir alanında gerçekleştirilen İZTO meslek komitesi ve üyelerinin seçimleri için 94 sandık kuruldu. Toplam 79 meslek komitesinde 429 komite üyesi ve 175 meclis üyesi belirlenecek. Seçimi kazanan 175 meclis üyesi, cumartesi günü İZTO Meclis Salonu'nda toplanarak yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanını belirleyecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz