MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yol çöktü... Binalar çatladı! Her an çökebilir!
Yerel Yönetimler
13 Ekim 2017 Cuma 12:42

İzmir'de yol çöktü... Binalar çatladı! Her an çökebilir!

İzmir'in  Çiğli İlçesi'nde, özel bir hastane inşaatının temel kazısı sırasında meydana gelen yoldaki çökme nedeniyle zarar gören 8 binadaki 28 daire için tahliye kararı verildi.

Küçük Çiğli Mahallesi 8781 Sokak'ta devam eden özel bir hastanenin temel kazısı çalışması sırasında yolda çökme meydana geldi. Çöken alanın çevresindeki bazı evlerin duvarlarında da çatlaklar oluştu. Panikle deprem olduğunu sanarak evlerinden çıkan sokak sakinleri, çöken alanı görünce durumu belediye yetkililerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliği alarak çöken alana emniyet şeridi çekti. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın talimatıyla evlerdeki hasarın tespiti için çalışma başlatıldı. Çiğli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında hasar gören 8 binadaki 28 daire için tahliye kararı verildi.

Daire sahiplerine evlerini boşaltmaları için ekipler uyarılarını yaparken, çökmeye neden olan inşaatı yapın firmanın yetkililerinin vatandaşların zararını karşılayacağı öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz