MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki çirkin olay için konuştu: CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor!
Politika
22 Mayıs 2020 Cuma 15:22

İzmir'deki çirkin olay için konuştu: CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. "Sosyal alanlarla ilgili kararımızı bayram sonrası vereceğiz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki bazı camilerde müzik yayını yapılmasına ilişkin de "İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarına hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de cami hoparlörlerinden müzik çalınmasına tepki gösterdi.

CHP YÖNETİCİLERİNE TEPKİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de cami hoparlöründen müzik yayını yapılmasına ilişkin, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir'de camilerin hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor."

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Geçmişi buhran örnekleriyle dolu partinin bugün yüzü hiç kızarmadan hükümetimizi eleştirmeye kalkmasını acı bir gülümsemeyle karşıladık. CHP Genel Başkanı'nın buhrandan çıkış diye dillendirdiği hususların hiçbiri de sadra şifa olacak bir teşhis veya teklif içermiyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başbakanlığım döneminde bakan, bürokrat olarak görev verdiğimiz kimi isimlerin de şimdi bunlarla aynı teraneleri mırıldanıyor olmasını, üzüntüyle takip ediyorum. Siyasetin temelinde millete karşı dürüst olma vardır. Düşünün bakanım durumunda olanlar veyahut da daha farklı görevler verdiğim kişiler, şimdi farklı bir şekilde saldırı içindeler." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın ile ilgili alınan önlemler ilişkin olarak "Teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz. En küçük bir ihmal salgının yeniden hortlamasına yol açabilir." dedi.

"BAŞARILI BİR SÜREÇ YÖNETİMİ GÖSTERDİK"
Erdoğan, şöyle devam etti:

"Alınan tedbirlerin yol açtığı ekonomik, sosyal, insani sıkıntıların giderilmesi konusunda başarılı bir süreç yönetimi gösterdik. Türkiye olarak sadece kendi sınırlarımız içinde bu salgını yenmemiz yetmiyor, yakın çevremiz başta olmak üzere dünyanın tamamında salgın etkisiz hale gelecek ki hep birlikte rahat bir nefes alabilelim."

"YENİ BİR DÜZENE GEÇİYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de ve dünyada bir müddet daha günlük hayatın yeni kurallara göre işlemek durumunda olduğunu belirtti.

Bakanlıkların ve tüm kurumların salgın sürecinin yönetilmesinde büyük gayret göstererek, tarihi başarılara imza attığını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Maske kullanımı, fiziki mesafe, temizlik kurallarına riayet diye özetleyebileceğimiz yeni bir düzene geçiyoruz."

MAKYAJLARI DÖKÜLMEYE BAŞLADI
Su üzerinen yerel yönetime yüklenen Erdoğan "Biliyorsunuz suyu, belediyelerin su idaresi getirir. İzmir'de susuzluk baş göstermişti. İzmir'in suyunu o dönem Devlet Su İşleri ile yapmıştık. Aynısını Van'da da yaptık. Bunların derdi hizmet etmek değil şov yapmak. Makyajları dökülmeye başladı" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mister No
 22 Mayıs 2020 Cuma 22:40
Mübarek Ramazanda böyle bir yalan
 Dombra
 22 Mayıs 2020 Cuma 22:13
Dombradan kim zevk aldıysa bundan da onlar zevk alır! Siz yanlış yere bakıyorsunuz, dombra görüntülerini izleyin, kimin zevk alacağını öğrenirsiniz! Uğraşmayın İzmirliyle, yazık olur varolan azıcık yandaşınız da terkeder sizi!
 dombra
 22 Mayıs 2020 Cuma 22:02
Sayın cumhurbaşkanı camide dombra çalındığında neden tepki vermediniz? Nedir bu tepkinizin altında yatan? Sizi duyan da camileri CeHaPe yönetiyor sanacak? Camiler, diyanet aracığıyla doğrudan size bağlı, ne yani sizi mi suçlayalım şimdi?
 Nurizade
 22 Mayıs 2020 Cuma 20:55
Bir c.başkanına hiçbir zaman yakışmayacak böyle bir söylemi kınıyorum. Yazıklar olsun.
 Ercan
 22 Mayıs 2020 Cuma 19:20
Kim zevk almış.Hangi chp li yöneticu zevj almış Belediye başkanı mı Bıktım artık insanlarin arasina nifak sokan siyaset anlayışından.Yeter gerçekten yeter.
 sezarın hakkı sezara
 22 Mayıs 2020 Cuma 19:05
Anlaşılan oyları tahminimiz den daha fazla düşmüş.
 Oğuz Kaan
 22 Mayıs 2020 Cuma 17:26
İzmirli tek vücut bu provakasyonu lanetliyor. Bu provakasyondan oy devşirmeye çalışanlar hayal kırıklığına uğrar.
 ADİ PROVOKASYON
 22 Mayıs 2020 Cuma 16:57
"TÜRBANLI BACIMZA SALDIRDILAR", "CAMİDE İÇKİ İÇTİLER" YALANLARININ BİR YENİSİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BU; CAMİLERİN KONTROLÜ CHP'DE DEĞİL Kİ AKP HÜKÜMETİNDE!
 süleyman
 22 Mayıs 2020 Cuma 16:18
CHP ye oy veriyorum.Bu söylemi kabul etmiyorum.Böyle bişey yok
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz