MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'e şehit ateşi düştü!
Güncel
21 Ocak 2018 Pazar 20:06

İzmir'e şehit ateşi düştü!

Bitlis’te çığ düşmesi sonucu şehit olan askerler arasında Başbakan Binali Yıldırım’ın yakın koruması Özer Öz’ün oğlu Hilmi Öz de bulunuyor. 

EGEDESONSÖZ- Bitlis’in Hizan İlçesi’nde çığ düşmesi sonucu şehit olan askerlerin isim ve memleketleri belli oldu. Şehit olan askerler arasında Başbakan Binali Yıldırım’ın yakın koruma ekibinde yer alan Polis Memuru Özer Öz’ün oğlu da bulunuyor. Yıldırım’ın İzmir programlarında ve 2014 yerel seçim sürecinde yakınındaki isimler arasında olan Öz’ün Sağlık Astsubay oğlu Hilmi Öz de çığ düşmesi sonucu kar altında kaldı. 

Aslen Denizli Çivril İlçesi Ömerli Köyü nüfusuna kayıtlı olan astsubay Öz’ün İzmir'de yaşayan ailesine acı haber akşam saatlerinde verildi. Çok sayıda kişi, polis memuru Öz’e ve ailesine başsağlığı diledi. 

BABASI FENALAŞTI
Karşıyaka Kaymakam Vekili ve Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak ve askeri yetkililer, Öz'ün Karşıyaka ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yaşayan ailesine şehadet haberini verdi.

Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığa bağlı polis olarak görev yapan baba Özer ve anne Hatice Öz acılı haberi almalarının ardından büyük üzüntü yaşadı.

Evin yakınında 112 Acil Sağlık ekipleri hazır bekletilirken, fenalaşan baba Öz'e ekipler müdahale etti.

Mahalle sakinleri ve Öz'ün meslektaşları tarafından şehit askerin babaevine Türk bayrağı asıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve ailenin yakınları şehidin babaevine gelerek aileye başsağlığı diledi.

Ailenin 3 çocuğundan en büyüğü Hilmi Öz'ün bekar olduğu bildirildi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cemal
 22 Ocak 2018 Pazartesi 12:45
Şehidim mekanın adn cennetleri olsun. Ebeveynlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz