MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir imecesi: Yardımlar Kültürpark'ta toplanıyor
Yerel Yönetimler
28 Mart 2020 Cumartesi 16:37

İzmir imecesi: Yardımlar Kültürpark'ta toplanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs krizinden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için kurduğu lojistik merkezine, isteyenlerin gıda ve hijyen ürünü bağışlarını teslim edebileceğini açıklandı.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs krizinden etkilenen vatandaşlara erzak yardımında bulunmak için Kültürpark'ta bulunan 3 Nolu holü lojistik merkezi haline getirdi. Burada hazırlanan erzak kolileri, belirlenen adreslere götürülerek teslim ediliyor.

Öte yandan zor durumdaki vatandaşlara yardım etmek isteyenlerin de, ihtiyaç malzemelerini buraya teslim edebileceği açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

"Koronavirüs krizinden etkilenen hemşehrilerimiz için başlattığımız dayanışma kampanyasına çok sayıda İzmirli katılmak istiyor. Ayni yardımda bulunmak isteyen yurttaşlarımız için Kültürpark 3 Nolu holü lojistik merkezi haline getirdik. Büyük miktarda bağışta bulunmak isteyenler 444 40 35 numaralı telefonumuzu arayabilir. Paketli ve kullanım tarihi geçmemiş az miktardaki kuru gıda ve hijyen ürünlerini lojistik merkezimize teslim edebilirsiniz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz