MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Büyükşehir adayından ilginç ‘LGBTİ’ vaadi!
Politika
14 Mart 2019 Perşembe 15:07

İzmir’in Büyükşehir adayından ilginç ‘LGBTİ’ vaadi!

Demokrat Parti’nin (DP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük, CHP adayı Tunç Soyer’i hedef aldı. Ülük, LGBTİ bireyler ile ilgili olarak yaptığı açıklama ise dikkat çekti.

EGEDESONSÖZ- DP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Büyükşehir Adayı Tunç Soyer’i hedef aldı.

Soyer’in “çok sesliliği savunduğunu” kendilerinin ise tersini savunduğunu söyleyen Ülük, “Sayın Soyer’in ima ettiği Türklüğü inkâr eden PKK paçavralarında ki renkleri değil, Türk bayrağındaki Kırmızı-Beyazı İzmir’de hâkim kılacağız” dedi.

TEDAVİ EDECEĞİZ
İzmir’de yaşayan LGBTİ bireyler için önlem alacaklarını da belirten aday Ülük, “İzmir’de gay, lezbiyen, transseksüel vb bize göre birer ruh ve beden sağlığı problemi olan cinsel tercihi olanların, bizim kabulümüzde bu rahatsızlıklarını bayraklaştırarak genele yaymalarını ve gençliği olumsuz etkilemelerinin önüne geçecek bilimsel, tıbbi tedbirleri “kamu yararına” Belediye olarak, zabıta tedbirleri ile birlikte, yargı kararları da alarak kararlılıkla ile uygulayacağız” dedi.

Ülük’ün paylaşımı ise şöyle:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 muhalif
 14 Mart 2019 Perşembe 16:10
LBGTİ bireyleri günümüzde hala tedavi edilebilir" hasta" kişiler olarak görmektir bir çeşit hastalık, bence kendisi tedavi olsun. demğkratik ülkelerde bu bireylerbelediye başkanı, milletvekili, bakan ve başbakan olurlarken, bu tür söylemler pek yakışmamış.. artık dünyada olimpiyat gibi spor etkinliklerinin verileceği ülkelerde "cinsel tercih" ayırımcılığına dikkat edilmektedir...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz