MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Cumhur İttifakı’nda şok: O aday geri çekildi!
Politika
18 Ocak 2019 Cuma 10:13

İzmir’in Cumhur İttifakı’nda şok: O aday geri çekildi!

Çeşme’nin MHP’li Belediye Başkan Adayı Sema Aydın’ın adaylık kararını geri çektiği aktarıldı. MHP İl Başkanı Şahin, "Hanımefendi ailevi sebeplerinden dolayı yoğun tempoya ayak uydurumadı. Bu tempo yoğunluğunda aile ilişkilerinde sıkıntı oldu. Ailevi sebeplerden dolayı çekilmek istedi. Biz de olumlu karşıladık. Önümüzdeki hafta yeni ismi açıklayacağız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın İzmir adaylarının 5 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından flaş bir gelişme yaşandı.

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in tanıtım programı sonrasında bir araya geldiği toplantılara katılan Çeşme Belediye Başkan Adayı Sema Aydın’ın adaylıktan çekilme kararı aldığı öğrenildi. Aydın’ın kararı iki partinin teşkilatında soğuk duş etkisi yarattığı belirtildi. MHP’nin Aydın’ın yerine başka bir ismi aday göstermek için çalışmalara başladığı aktarıldı. Yeni ismin gün ilerleyen günlerde açıklanacağı aktarıldı. 

İL BAŞKANI ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA!
MHP İl Başkanı Veysel Şahin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve “Hanımefendi ailevi sebeplerinden dolayı yoğun tempoya ayak uydurumadı. Bu tempo yoğunluğunda aile ilişkilerinde sıkıntı oldu. Ailevi sebeplerden dolayı çekilmek istedi. Biz de olumlu karşıladık. Önümüzdeki hafta yeni ismi açıklayacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ertugrul
 19 Ocak 2019 Cumartesi 03:33
bu kadın DEVRİMCİ...çakalların içinde olamaz..
 Gerçekler
 18 Ocak 2019 Cuma 20:12
Bu hanım zaten CHPliye benziyor.
 izmirli
 18 Ocak 2019 Cuma 18:16
Sayın Aydın en iyisini yapmış kazanma şansı yoktu zaten......
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz