MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in göbeğindeki kır düğün salonu 40 milyon TL'ye icradan satılık!
Ekonomi
19 Eylül 2018 Çarşamba 10:37

İzmir'in göbeğindeki kır düğün salonu 40 milyon TL'ye icradan satılık!

İzmir 10’uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, Konak’ta yer alan, üzerinde kır düğün salonu da bulunan taşınmazı 40 milyon TL’ye icra yoluyla satma kararı aldı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de son dönemde ekonomide yaşanan kötü gidiş, döviz kurlarında oluşan dalgalanma özel sektörde çok sayıda firma, şirket ve kuruluşun zor günlerden geçmesine sebep oldu.

İzmir’de de Mahkeme Satış Memurluğu ilginç bir satış ilanını kamuoyuyla paylaştı. İçinde kır düğün salonu bulunan bir taşınmazın açık arttırmayla satılacak olması dikkat çekti.

Konak’ın Mersinli Mahallesi’nde bulunan 5 bin 3 metrekarelik taşınmaz, İzmir 10’uncu Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından icra yoluyla satılığa çıkarıldı.

Zirai donatım binaları ve depoları, fidanlık, iki katlı depo dört ev bir oda bir dolaplı kuyu arsa ve bahçe niteliği taşıyan ayrıca üzerinde Alyans Garden Kır Düğün Salonu bulunan arazi için belirlenen muhammen bedelin 40 milyon TL olduğu ifade edildi.

Birinci satışın 20 Eylül Perşembe Günü saat 14: 25’te, ikinci satışın ise 19 Ekim Cuma Günü saat 14:25’te İzmir Adliyesi Müzayede Salonu’nda gerçekleşeceği ilanda duyuruldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz