MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in kadınlarına CHP Adayı Bakan için mektup
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:25

İzmir’in kadınlarına CHP Adayı Bakan için mektup

İzmirli 80 kadın, adaylık sürecinde tanıdıkları ve sosyal medya hesabından takip ettikleri CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan için birinci bölgedeki 5 bin kadına mektup yazarak oy istedi.
Kendisi için gönüllü olarak bu çalışmayı yürüten kadınlarla Gündoğdu Meydanı’nda bir araya gelen Bakan, 7 Haziran sonrasında meclisteki temsilcileri olmak için söz verdi.
 
SOMUT DESTEK
Bir kısmı daha önce birbirini tanıyan, ancak gönüllülerin de eklendiği kadınlar, Murat Bakan’a somut destek verme kararı aldıklarını ve mektup yazma fikrinin de bu şekilde geliştiğini belirtti. Birinci bölgedeki kadınlara mektup yazarak ulaşma kararı aldıklarını belirten proje sorumlusu Evrim Balbaşaran, yaptıkları çalışmaya da “Kadından kadına mektup” adını verdiklerini söyledi. Kadınlara 45 gün boyunca kendi el yazılarıyla yazdıkları mektupları gönderdiklerini belirten Balbaşaran, “Biz İzmirli kadınlar olarak CHP 1. Bölge Adayı Avukat Murat Bakan’a destek olmak amacıyla başlattığımız kadından kadına mektup kampanyamızı tamamladık. Kadından kadına bir dokunuşun farkındalık yaratacağı inancıyla yola çıktık ve tüm mektuplarımızı postaladık. Çok büyük bir günüllü kadın grubu ile birlikte 5 bin mektubu el yazımızla yazıp kadınlara gönderdik. Biz kadınlar mektuplarımızda CHP Birinci Bölge adayımız Murat Bakan için lafı eğmeden, bükmeden mertçe oy istedik. Vatanı için gece, gündüz çalışan bu genç avukatın, kadınların sorunlarına sahip çıkacağına ve başta İzmir’deki yoksulluğu önlemek amacıyla başlattığı çalışmalara devam edeceği yönündeki inancımız tamdır.  Bugüne kadar yaptıklarının yanında yarın yapacaklarına olan inancımız, bizlere 5 bin mektup yazdırttı. Bu çalışmaya destek veren tüm gönüllü İzmir kadınlarının ellerine,  emeklerine sağlık” diye konuştu.
 
ÇOK MUTLUYUM
Kadınların kendisi için yürüttüğü çalışmadan haberdar olduğunda çok duygulandığını belirten Bakan, CHP iktidarında kadınların hak ettiği saygıyı göreceğini dile getirdi. İzmirli kadınların her zaman Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attığını belirten Bakan, “Çok mutluyum. Kendilerine yaptıkları bu çalışma için çok teşekkür ediyorum” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz