MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in o ilçesinde MHP’ye büyük katılım
Politika
16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:32

İzmir’in o ilçesinde MHP’ye büyük katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu üye katılım töreni, Torbalı siyasetine damga vurdu. 408 yeni üyeye rozetleri coşku içersin de takıldı ve seçim öncesi moral kaynağı oldu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Kartaş, il yöneticileri, ilçe başkanları, MHP İl Kadın kolları başkanı Fatma Bakır ve 27. Dönem Milletvekili aday adayları da salonda bulundular. Ayrıca geceye Torbalı’nın AKP’li Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması için kürsüye gelen MHP Torbalı ilçe başkanı Muhammet Oral 24 Haziran seçimlerinden önce böyle coşkulu bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Partiye üye olmak üzere katılan 408 üye yeni siyasi yuvalarına hoş geldiler şeref verdiler ifadelerini kullandı. İlçe başkanı Muhammet Oral yaptığı temsili yoklamayla Torbalı’nın tüm mahallelerini saydı. Salonda da “burada” diye yükselen seslerin ardından “gördüğünüz gibi MHP Torbalı’da tüm mahallelerinde seçime hazırdır. Bizler 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı’na en yüksek oyu sandıktan çıkartacağız.” İfadelerini kullandı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş konuşmasında “ Bugün burada toplanmamıza vesile olan 408 yeni üyemize milli birliğimiz ve bütünlüğün temsilcisi MHP’ye hoş geldiniz. Başınız göklere değecek kadar dik olsun. Bu camia 49 yıldır. Şan ve şerefle dolu bir geçmişe sahiptir. Yarınlarımızda sizler ile birlikte çok daha güzel olacaktır.”

Ayrıca İl Başkanı Karataş; “Geçtiğimiz günlerde Torbalı meclisinden çıkan karar neticesinde Ayrancılar bölgesindeki tamamlanmak üzere olan bir spor kompleksine Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin verilecek olmasından dolayı memnuniyetimi belirterek Belediye Başkanı Adanan Yaşar Görmez’e ve oy kullanan tüm meclis üyelerine teşekkür ederim.”

Konuşmasının son bölümünde 24 Haziran’da gerçekleşecek olan  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine ayıran il başkanı Necat Karataş; “Hain 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu duruş, ülkemizdeki bir çok hain odakların oyununu bozmuştur. Türk milletinin, Türk devletinin milli birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu süreçte MHP 7 Ağustos Yenikapı Ruhuna bağlı kalmıştır. Ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan halk oylamasında karşımızda olan Hayır bloğu bileşenlerini görünce, ayrılıkçı odakların terör örgütleriyle bağlantılı oluşumlarına bakınca Cumhur İttifakı’nın bu ülkenin olmazsa olmazı olduğu bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin almış olduğu her türlü kararın sonuna kadar destekçisiyiz.

24 Haziran’da büyük Türk milleti sandığa ülke benim, karar benim düşüncesiyle gidecek. Türk devletinin ve milletinin geleceğini düşünerek yüksek bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek, Türk milletinin çimentosu, huzurun garantisi MHP’yi de yüksek bir oy oranıyla TBMM’de temsil edilmesini sağlayacaktır.” Dedi.

Gecenin sonunda 408 yeni üyeye temsilen rozetleri takıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 17 Mayıs 2018 Perşembe 08:21
baston partisi. barajı bile geçemezler.
 Gürkan
 16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:47
Baraj altı kalmamak için AKP ' nin peşine takılmış sözde Atatürkçü, milliyetçi parti :)
 Necat
 16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:38
Torbalı Erdoğan diyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz