MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in o ilçesine TOKİ müjdesi
İnşaat/Emlak
24 Ağustos 2017 Perşembe 16:03

İzmir'in o ilçesine TOKİ müjdesi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ ilçede yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa bu sayının daha da arttırılacağını ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte TOKİ’nin ilçede konut yapacağı alanda inceleme yaptı. Ahrandı Tepesi eteklerinin batı kısmındaki 52 hektar arazide uygulanacak konutlar hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem; “İlçemizin en güzel yerinde TOKİ konutlar yapacak. Araziler için vatandaşlar %50’si 1 lira izbedelle alındı. İhalesinin 2018 yılında yapılması planlanıyor.2019 yılında da büyük bir kısmı tamamlanmış olur” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli; "Ödemişliler için güzel bir proje olacak. TOKİ konusunda Başkanımız Mahmut Badem ne getirirse yerine getiririz. Konut sayısını da arttırabiliriz” dedi. Stadyumun taşınması konusundaki soruyu yanıtlayan milletvekili Kerem Ali Sürekli, TOKİ Ödemiş’e stadyum da inşa edebilir. Merkezdeki stadyumların şehir dışına taşınması kentlerin gelişimine katkı sağlıyor. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile de görüşme yaparız” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz