MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in okullarına Büyükşehir’den destek
Yerel Yönetimler
11 Eylül 2019 Çarşamba 12:06

İzmir’in okullarına Büyükşehir’den destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi birçok okulda yenileme ve tadilat çalışmaları yaparak, öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılına daha temiz ve güvenli bir ortamda girmelerini sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzbeton A.Ş., İzmir’in birçok ilçesinden gelen taleplere yanıt vererek, okul bina ve bahçelerinde ihtiyaçlara göre düzenleme çalışmaları yaptı. Düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemini daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda karşılamalarına imkan sağlandı.

Okullarda sıva tamiratı, boya çalışmasının yanı sıra öğrencilerin okul hayatlarında spor ve eğlenceyi de doyasıya yaşamaları için okul bahçeleri ile oyun alanlarında da iyileştirmeler yapıldı. Okullara verilen destek kapsamında Çiğli’deki Şehit Şenali Ocak Ortaokulu’nun dış cephe boyaları, iç cephe boyaları, tavan boyaları yenilendi ve iç dış sıva tamiratları yapıldı. Tire’deki Kurtuluş İlkokulu ve Ortaokulu’nda bahçe zemini komple yenilenerek kilit parke döşendi. Karabağlar’daki Emir Sultan Ortaokul u’nun bahçesi asfaltlandı. Bornova’daki Reşat Turhan İlkokulu’nun bahçesinde başlatılan çevre düzenleme ve Menemen’deki Asarlık TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nun iç cephe boyama işleri ekiplerce sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ibrahim sahin
 11 Eylül 2019 Çarşamba 17:08
Îzmir belediyemize cok teşekkür ederiz .Başarilar dilerim.
 Camdibili
 11 Eylül 2019 Çarşamba 12:36
Bornova uzun hasan o.o izmirimizi çeşitli spor branşlarında çok iyi temsil ediyor..geçen sene imkândırlar icindeturkiye 4.sü olan hentbol takımı ve çeşitli spor branşlarında dereceler elde eden bir okul boya badana yapılmadı ..belediyemiz sıra masaları değiştirilirse çok seviniriz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz