MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in statları için dev pankart
Güncel
13 Eylül 2017 Çarşamba 19:44

İzmir'in statları için dev pankart

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından, Başbakan Binali Yıldırım'ın hafta sonu temelini attığı Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak statlarının yer aldığı dev boyuttaki pankart hazırlandı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından, Başbakan Binali Yıldırım'ın hafta sonu temelini attığı Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak statlarının yer aldığı dev boyuttaki pankart hazırlandı. Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafının da bulunduğu, üzerinde "Alsancak, Göztepe, Karşıyaka stadları hayırlı olsun" yazısı yer alan dev pankart bir binanın cephesine asıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, Buca'da 9 Eylül Cumartesi günü yapılan törenle, Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli attı. Başbakan Yıldırım, Göztepe ve Alsancak stadının 2019 yılının Şubat ayında, Karşıyaka Stadı'nın da kuruluş yılını sembolize etmesi için 19.12.2018 tarihinde bitirilmesini istedi. Atılan bu temeller, AK Parti İl Başkanlığı tarafından büyük pankart haline getirildi, Altınyol üzerindeki bir binaya asıldı. Pankartın boyutlarının 17 metreye 37 metre olduğu belirtildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafının da bulunduğu pankartta, "Alsancak, Göztepe, Karşıyaka stadları hayırlı olsun" yazısı yer aldı.

Aynı binaya daha önce de 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandum sonrasında, yine Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı millettir' sözleri asılmıştı.(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 GAZİEMİR ÇARŞI
 13 Eylül 2017 Çarşamba 22:47
Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir... mustafa kemal atatürk
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz