MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir kulüplerinden ortak bildiri!
Spor
23 Mart 2019 Cumartesi 14:14

İzmir kulüplerinden ortak bildiri!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) ile İzmir kulüpleri, 25 Mart Pazartesi günü bir araya gelerek ortak bir bildiri yayınlayacak.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İZVAK üyesi 9 İzmir kulübü ortak bir toplantı ile belediye başkan adaylarına önümüzdeki 5 yıllık süreçte sportif alanda uygulanacak planlar hakkında bir temenni bildirgesi yayınlayacak.

Altay, Altınordu, Göztepe, Bucaspor, Menemen Belediyespor, Karşıyaka, Bergama Belediyespor, Tire 1922 ve İzmirspor ortak imzasıyla yayınlanacak bildirgede, yerel yönetimler başta olmak üzere yıllardır kent dinamiklerinin yeterince desteklemediği kulüplerin beklentileri, kalıcı ve adil bölüştürülecek ekonomik kaynakların yaratılması ile tesisleşme konusunda gerekli olan destekler dile getirilecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ercan
 23 Mart 2019 Cumartesi 14:40
Ya kardeşim belediyenin gorevimidir profosyenel olan kulüplrre destek çıkması.Bilinçli olarak klupleri yönetmediniz işin gercegi bu.Alt yapi tesislesme yerleri olarak kolaylık sağlanması tabi ki olur r ama kalkip ta ölçüsüz bilinçsiz olarak yaptığınız harcamalara destek niye verilsin.O zaman bırakın belediyeye devredin size ne gerek var der insan.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz