MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir şölene doyacak: İEF'de Folkart rüzgarı esecek
Ekonomi
16 Ağustos 2017 Çarşamba 09:51

İzmir şölene doyacak: İEF'de Folkart rüzgarı esecek

Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni’ne dönüşecek.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 86. İEF’nin Ana Sponsoru olan Folkart, fuarda birbirinden ilginç, güzel, dikkat çekici etkinliklere imza atacak. Kültürpark Fuar Alanı’nda 18-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, Folkart Ana Sponsorluğu’nda kültür ve sanat şölenine dönüşecek.

İZMİR FUARI'NDA GERİ SAYIM: ŞÖLEN BAŞLIYOR!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tiyatro oyunları, müzikaller, gösteriler ve caz konserleri Folkart Ana Sponsorluğu’nda yer alacak.

Uluslararası üne sahip gösterilerin yer alacağı fuarda Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikaller yer alırken, İsmet İnönü Kültür Merkezi ise tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. Geleneksel olma yoluna giren Folkart Mogambo Caz Geceleri 86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nı renklendirecek.

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu ve İsmet İnönü Sanat Merkezi’ndeki gösteri, müzikal ve tiyatrolar için Biletix’ten (3 TL) bilet alınabilecek. Alınan biletle fuar alanına da ücretsiz girilebilecek.

“HERKESİ FUARA DAVET EDİYORUZ”
86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni olacağını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Köklü bir geçmişe sahip, parlak bir geleceği simgeleyen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ana sponsor olmaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Sancak, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında, şehrimize karşı duyarlılığımızı, sorumluluğumuzu büyük bir sevgi ile göstermek istiyoruz. Biz Folkart olarak, Türkiye’yi ve dünyayı, bir kez daha İzmir’e davet ediyoruz. Çünkü ziyaretçilere 86. İEF’de “Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni” yaşatacağız. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, Mogambo ve fuarın sürpriz bazı noktalarında düzenleyeceğimiz etkinlikler fuar ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacağız” diye konuştu.

KÜLTÜRPARK ATATÜRK AÇIKHAVA TİYATROSU
Folkart sponsorluğunda Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel müzikal ve gösterilere ev sahipliği yapacak. Açıkhava Tiyatrosu’nun ilk gösterisi dünyaca ünlü Alice Harikalar Diyarı’nda olacak. Alice Harikalar Diyarı, teknolojiyle yaratılan muhteşem görüntüler, ışık ve renkler arasındaki dans gösterileriyle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yeniden can buluyor olacak. Alice Harikalar Diyarında, 19-20-21-22 Ağustos tarihlerine Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda izlenebilecek.

Fuarın 23 ve 24 Ağustos tarihlerindeki bir diğer müzikal konuğu ise Hisse-i Şayia (Bir Evlilik Komedisi) olacak. Açıkhava Tiyatrosu 25 Ağustos’ta Mahşer-i Cümbüş müzikaline ev sahipliği yapacak.

Folkart Academy’nin ilk tiyatro öğrencileri, profesyonel oyuncularla birlikte, küçük yaşta uyuşturucuya başlayan Christiane adlı bir genç kızın gerçek hikayesinden esinlenilerek hazırlanan Sersefil adlı müzikal de İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 26-27 Ağustos tarihlerinde ilk kez sahne alacak.

İSMET İNÖNÜ SANAT MERKEZİ
Kültürpark Fuar Alanı’nın önemli sanat merkezlerinden biri olan İsmet Önünü Sanat Merkezi, Folkart’ın öncülüğünde popüler tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. 19 Ağustos’ta Bir Zamanlar Gazino’da isimle oyunla başlayacak tiyatro şöleninde hergün ayrı bir oyun fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Sırasıyla Ahududu, Aşkım Kapışmak ve Nilgün Belgün ile “İlişkiler Komedisi”, Aşk-ı Memduh, Hedwig ve Angry Inch, Sevgilime Göz Kulak Ol, Akidezadeler “Bir Tatlı Huzur”, Cimri ve Beni Nükhet Duru Sanıyorlar isimli 9 farklı oyun sahnelenecek.

MOGAMBO CAZ GECELERİ
Geçmiş yıllarda İEF’nin efsaneleri arasında yer alan ve geçtiğimiz yıl yeniden müziklerle canlanan Mogambo, bu yılda fuara renk katacak. Mogambo Caz Geceleri Folkart sponsorluğunda devam edecek. Caz geceleri her gün, saat 22.00’de ‘The Gaffers’ Grubu’nun performansıyla başlayacak.

Mogambo’da dünyaca ünlü sanatçılar sahne alacak. Grammy ödülüne aday gösterilmiş bir sanatçı Lisa Simone ile 19 Ağustos’ta başlayan caz geceleri, 20 Ağustos’ta Bülent Ortaçgil’le devam edecek. 21 Ağustos gecesi, Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesi Mogambo Caz Geceleri’nde olacak. 22 Ağustos’ta Mogambo’nun konuğu Vedat Sekman olurken, yaşayan en önemli caz vokalistlerinden Dee Dee Bridgewater'in kızı olan China Moses da 23 Ağustos’ta dinleyicileriyle buluşacak. Fatih Erkoç ise 24 Ağustos gecesi hayranlarıyla buluşacak. Geçmişte uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles ise 25 Ağustos akşamı Mogambo’yu renklendirecek. Ferit Odman, 26 Ağustos’ta Mogambo Caz Geceleri’nde yerini alacak. Caz geceleri 27 Ağustos Pazar günü Zuhal Olcay ile son bulacak.

18 YAŞINDAN BÜYÜKLERE
18 yaşından büyük caz severlerin katılabileceği Mogambo Caz Geceleri’nin giriş ücreti 30 TL olarak belirlenirken, konserlere katılım için biletler Biletix'ten temin edilebilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz